Guidettis första mål på en månad

Publicerad 2017-01-03

John Guidetti behövde bara tre minuter för att hitta nätet.

Anfallaren lurade målvakten innan han rullade in 4–1 mot Valencia.

John Guidetti fick börja på bänken i cupmötet med Valencia. Därifrån fick anfallaren se Celta Vigo trycka in tre mål på 20 minuter – bortalaget gick snabbt fram till en 3–0-ledning.

Daniel Parejo reducerade för Valencia i den 58:e minuten.

John Guidetti byttes in i den 72:e minuten i stället för Iago Aspas. Tre minuter senare fick anfallaren jubla högt.

Bra löpning i djupet

I en omställning sprang Guidetti smart i djupet, blev frispelad med målvakten och rundade burväktaren innan han rullade in 4–1.

Det var ett skönt mål för den 24-årige anfallaren, hans första fullträff på en månad.

Matchen, som var den första åttondelen av två, slutade 4–1. Nästa torsdag väntar returmötet i Vigo.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se