Otäcka bilderna: Får syrgasmask

Eric Bailly utbytt efter smäll mot huvudet

Uppdaterad 2020-07-20 | Publicerad 2020-07-19

Otäcka bilder i FA-cupsemin på Wembley.

Manchester United-försvararen Eric Bailly fick bäras ut på bår efter att ha nickat ihop med lagkamraten Harry Maguire.

– Han har förts till sjukhus, säger tränaren Ole Gunnar Solskjaer.

Bailly hade nickat ihop med Chelseas Kurt Zouma några minuter tidigare. När han sedan kolliderade med Maguire blev det för mycket. 26-åringen stod först kvar på benen, men efter en stund lade han sig ner i gräset för att få vård.

Till slut fick han bäras ut på bår – med stödkrage och syrgasmask.

Chelsea till final

Ett par minuter senare förvärrades United olycka då Olivier Giroud gjorde 1–0 för Chelsea.

I den andra halvleken stod Uniteds målvakt David De Gea för en tabbe då han släppte in ett distansskott från Mason Mount. Därefter stötte Harry Maguire in bollen i eget nät.

Bruno Fernandes reducerade på straff, men matchen slutade 3–1 till Chelsea, som därmed är vidare till final.

I finalen, som spelas den 1 augusti, väntar Arsenal.