William Nylander når ny milstolpe i NHL

TT

Publicerad 2023-01-26

Torontos William Nylander gjorde sin 400:e poäng i karriären i nattens NHL-ishockey. Flera av hans svenska lagkamrater bidrog också till 3–2-segern mot New York Rangers.

Pontus Holmberg inledde den svenska poängfesten med att göra 1–0 för Toronto efter knappt två och en halv minut i den första perioden.

Tjecken Filip Chytil svarade med att göra två mål för Rangers i den andra perioden.

Svenske Timothy Liljegren kvitterade sedan för Toronto till 2–2 i den tredje perioden, framspelad av lagkamraten William Nylander.

Det blev Nylanders 400:e poäng i NHL-karriären.

Målet tog matchen till förlängning. Där spelade Liljegren fram Mitchell Marner som gjorde mål och avgjorde matchen efter 19 sekunder.

William Nylander uppnådde en ny milstolpe i nattens NHL-match mot New York Rangers.