Förra säsongens gjorde de stor succé tillsammans.

Mot Väsby var Timrås kedja med Lööke/Lundin/Dahlén återförenade.

Då levererade de direkt.

AIK Ishockey

Timrå hade inte spelat en match sedan 13 november då man besegrade just Väsby med 3–1.

Sedan dess har man tappat NHL-lånen Isac Lundeström och Jesper Boqvist vilket tvingade tränaren Fredrik Andersson att röra om i kedjorna.

Han valde att sätta ihop förra säsongens ledande kedja med Jens Lööke, Albin Lundin och Jonathan Dahlén.

17.53 in i första perioden föll det väl ut när Jonathan Dahlén gjorde 1–1, assisterad av Lundin och Lööke. Tidigt i andra perioden var det Lundins tur när han gjorde 2–1 från nära håll.

Vilka han assisterades av?

Jo, Jens Lööke och Jonathan Dahlén.

Timrå vann till slut med 5–3, tog sin elfte raka seger och klättrade förbi Björklöven högst upp i toppen av hockeyallsvenskan.

Formstarka Södertälje hamnade i underläge redan efter 22 sekunder borta mot AIK när Max Lindholm gjorde 1–0.

Det var början på en svängig match. Södertälje kvitterade i första perioden och gjorde ytterligare två mål. Men AIK kom tillbaka och det stod 3–3 inför tredje perioden.

Båda lagen gjorde varsitt mål och tiden började ticka mot förlängning. Men med lite mindre än två minuter kvar att spela tog sig forwardstalangen Hugo Gustafsson upp med pucken från egen zon och sprätte in slutresultatet 5–4 i SSK:s favör.

Det var Södertälje sjätte raka seger.

– Det är kul att spela hockey nu när man vinner. Det är bara att bygga vidare, säger Gustafsson i C More.

Bik Karlskoga studsade tillbaka efter den svidande 1–7-förlusten mot Björklöven senast. Framför allt fick försvaret en rejäl revansch.

Hemma mot Almtuna räddade Tim Juel 17 skott och man släppte inte in enda puck. Då räckte Sebastian Fakts mål i första perioden när Karlskoga vann med 1–0.