Tarasenko avgjorde mot Dallas

Publicerad 2016-11-29

Vladimir Tarasenko

St Louis stjärnspelare Vladimir Tarasenko avgjorde matchen mot Dallas med sitt tionde mål för säsongen, när en och en halv minut återstod av förlängningen.

Matchen slutade 4–3, en revansch för St Louis 6–2-förlust mot samma lag i början av månaden.

Hemmalaget St Louis hade grepp om första halvan av matchen. I mitten av andra perioden hade laget en 2–0-ledning efter att Patrik Berglund hade skickat en målgivande passning till Alex Pietrangelos mål.

I andra periodens 16:e minut satte Dallas Jamie Oleksiak 2–1-målet som i början av tredje följdes upp av Jamie Benn, som gjorde 2–2.

Efter David Perrons 3–2-mål såg matchen ut att gå St Louis väg, ända fram till 19.10 i tredje då Jamie Oleksiak gjorde sitt andra mål i matchen bakom målvakten Antti Niemi. Det målet blev Perrons tredje för säsongen och tog matchen till förlängning.

Även den andra NHL-matchen gick till förlängning, då New York Islanders besegrade Calgary på övertid. Thomas Hickey satte 2–1 målet efter 3.07.

Hickeys andra mål för säsongen räddade Islanders från att förlora tredje matchen i rad.