Karlskogas Gustaf Thorell tacklades in i sargen och befarar ha fått en hjärnskakning.

Karlskogas Gustaf Thorell tacklades in i plexiglaset och slog huvudet i stolpen.

Han hade svårt att hålla balansen när han leddes av isen.

– Det är inget med nacken men troligen hjärnskakning, säger assisterande tränare Johan Schoultz i C More.

Det var i den första perioden mellan Bik Karlskoga och Tingsryd i Hockeyallsvenskan, som Gustaf Thorell, 30, åkte på en ordentlig smäll.

Han kom med fart och blev tacklad in i plexiglaset. Tacklingen var egentligen inte ful, men han slog huvudet i stolpen, vilket resulterade i hans hjälm flög av.

Han landade på sidan och blev liggande på isen ett par minuter innan han blev hjälpt av. Trots att han hade två personer att stödja sig på hade han svårt att hålla balansen på skridskorna.

Bik Karlskogas assisterande tränare Johan Schoultz får i periodpaus frågan om hur det är med Thorell.

Har åkt till sjukhus

– Det är väl inte så bra just nu. Det är inget med nacken men troligen hjärnskakning eller så, enligt vår läkare, säger han till C More.

En stund senare meddelade C Mores programledare att Thorell har åkt iväg till sjukhuset. De första rapporterna därifrån är att det är en kraftig hjärnskakning.

Matchen blev en rejäl målfest. Bik Karlskoga tog segern med hela 7–5. Med fyra minuter kvar att spela kvitterade Tingsryd till 5–5 men Karlskoga hann både ta tillbaka ledningen och utöka den i matchens sista minut.