Stjärnornas egna lag i Dream Team 2020

Av: Hans Abrahamsson, Tomas Ros

Publicerad:

Nu på lördag klockan 15.15 börjar en ny säsong av SHL – och samtidigt drar Sportbladets populära managertävling Dream Team igång.

Vill du ha tips på vilka spelare du inte får missa i ditt drömlag?

Här tar SHL-stjärnorna själva ut spelarna de tror mest på.

Mattias Ritola, Leksand

Mattias Ritola om sitt lag: Bra spelare som tillsammans blir en bra mix.

Alexander Holtz, Djurgården

Alexander Holtz om sitt lag: Rutinerad målvakt, spelintelligenta backar samt offensiva forwards. Vad kan gå fel?

Michael Lindqvist, Färjestad

Michael Lindqvist om sitt lag: Tror hårt på vårt lag. Petersson har sett bra ut på försäsongen, Jesse Virtanen seriens bästa back.
Albert Johansson stor talang som kommer blomma ut denna säsong.

Haukeland bra i stora matcher vilket han visat tidigare när han gått upp med Timrå och Leksand.

Emil Sylvegård, Malmö

Emil Sylvegård om sitt lag: Ett lag som har alla egenskaper! Och några felvärderade spelare som var för billiga som kommer vara grymma.

Nicklas Danielsson, Brynäs

Nicklas Danielsson om sitt lag: Rautio har jag själv spelat med, tycker att han är en stabil målvakt och han har även ett bra disciplinerat lag framför sig. Vad gäller backarna så har jag egentligen inte sett så mycket av Simon Johansson utöver de träningsmatcher vi spelat mot dom, min uppfattning är att han är skicklig med puck, bra skott och framförallt att han tar för sig trots sin unga ålder. Samma är det väl egentligen med Tom Hedberg, vet att han var väldigt duktig i Modo förra året. Tycker även att han har många fina egenskaper för att kunna lyckas bra. Han besitter bra skridskoåkning, lugn i sitt spel men ändå med någon form av aggressivitet, bra skott och duktig i PP. Sen tog jag även med våran egna ”Swish-spelare”… Bulan, han behöver väl ingen närmare presentation men enligt mig seriens bästa spelare. Hrivik tycker jag är en spelare som har det mesta, utifrån egen erfarenhet är han svår att möta. Han är stark med puck, bra skott och jobbar hårt. Nils Höglander tror jag kommer ta ytterligare ett kliv i år, tekniskt väldigt skicklig, bra skridskoåkare.

Här är experternas lag i Dream Team!

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN