– Det är superkul, säger talangen om intresset till C More.

Noel Gunler SHL-debuterade för Luleå förra säsongen.

I år har forwarden, som fyllde 18 i oktober, tagit en ordinarie tröja hos norrbottningarna.

Fem poäng på de 21 första matcherna har det blivit för Gunler, och i dagens bortamöte mot Linköping var det hans kedja som tog Luleå upp i serieledning.

Gunler noterades för en assist på Isac Brännströms ledningsmål i slutet av den andra perioden.

Noel Gunler.

Läcker framspelning

I den tredje perioden tog han tillvara på slarv i Linköpings försvarszon. Genom en läcker passning bakom sin egen rygg friställde han Arttu Ilomäki som kunde skjuta in 2–0 bakom Jacob Johansson.

Allt inför 15 NHL-scouter som var på plats för att studera honom inför den kommande draften.

– Vi gör en väldigt bra match. Vi är det bättre laget hela matchen, säger Noel Gunler till C More.

Matchen slutade 3–1 efter att en annan Luleåjunior, Nils Lundkvist, 19, också hittat nätet. Den JVM-aktuelle backens fjärde mål och 16:e poäng den här säsongen.