Langnau chockstartade mot Malmö.

Men SHL-nykomlingen tog sig samman och vände matchen till seger.

–  Just nu känns det bra och jag får förtroende, säger Kim Rosdahl,19, till Sydsvenskan.

På onsdagen blev det seger med 2-0 mot schweiziska topplaget Lugano.

Och idag kom nästa seger i träningsturneringen i Köln, men Malmö fick en riktig kalldusch i början av matchen.

Efter bara 28 sekunder tog Langnau ledningen med 1-0, och det dröjde till fem minuter in i andra innan Jens Jakobs kunde kvittera.

Andersson punkterade matchen

I numerärt överläge kom sedan 2-1 efter att Henrik Hetta styrt in Joey Tenutes skott, men innan perioden var slut hann Langnau kvittera.

I tredje perioden gjorde Jens Olsson 3-2, Kim Rosdahl 4-2 och slutligen punkterade Erik Andersson matchen.

"Gör allt jag kan"

Innan slutsignalen ljöd hann Langnau snygga till siffrorna till 5-3.

– Jag gör allt vad jag kan på varje träning och i varje match. Jag ska försöka vinna puckar och vara jobbig för motståndarna. Men jag kan också göra min gubbe om jag får chansen, säger Kim Rosdahl till Sydsvenskan.