Sågar sitt lag efter förlusten: ”För dåligt”

Publicerad 2016-11-17

Ny förlust mot Växjö.

Efter matchen sågade Malmös tränare Peter Andersson sitt lag.

– Vi har gjort tre mål på tre matcher... det är för dåligt, säger han till C More.

Malmö vann Skånederbyt mot Rögle men studsade tillbaka med en förlust direkt.
Växjö tog tidigt ledningen efter att Dennis Everberg slagit in en retur. Kvitteringen kom visserligen innan den första perioden var slut, men 2-1 kom i mitten av den andra perioden från Geoff Platt, på en ny retur, och resultatet stod sig matchen ut.
Malmö har nu bara gjort tre mål på sina tre senaste matcher och tränare Peter Andersson var inte nöjd.

– Det är blekt offensivt. Tre mål på tre matcher... det är för dåligt. Vi behöver göra fler mål om vi ska vinna, speciellt på bortaplan, säger han till C More.

”Vi gör det för dåligt”

Det Andersson saknar särskilt är kampen framför mål.

– Se hur Växjö gör sina mål. Vi är lite för blöta, vi offrar oss inte framför mål. Vi behöver slå in någon puck där, slå in någon retur. Vi gör det för dåligt, säger han.

Malmö har nu förlorat sju av de åtta senaste matcherna borta mot Växjö och ligger, efter den fina inledningen, på en tredjeplats i SHL.

Växjö, i sin tur, klättrar till en sjundeplats.