Timrå-jubel under en tidigare match denna säsong.

Fem mål.

På en period.

Timrå körde över Karlskoga när Jonathan Dahlén nådde milstolpe.

Redan i första perioden avgjorde Timrå det hockeyallsvenska mötet med Karlskoga. I 7–1-segern gjorde de fem av målen i öppningstjugan.

Drygt en minut in i matchen spräckte Timrå nollan genom lagets stjärna Jonathan Dahlén. Han tog sig in centralt och pricksköt in 1–0, Dahléns 100:e mål i Hockeyallsvenskan.

Tvåan kom sju minuter senare, efter det gjorde hemmalaget tre mål på fyra och en halv minut. 5–0 satte Jacob Blomqvist efter passning från debuterande NHL-lånet Jesper Boqvist som stod för två assist i sin första Timråmatch.

Tvåmålsskytt

Sebastian Fakt såg till att Karlskoga inte lämnade isen mållöst, power play-mål till 1–5. Som blev en 7–1-seger för Timrå sedan Dahlén blivit tvåmålsskytt när han satte Timrås sjunde i matchen.

Säsongens första vinst, efter premiärnederlaget mot Björklöven. Karlskoga däremot har inlett hösten med två förluster.