Förlust med 2–3 mot Färjestad.

Och en huvudskada på Christoffer Törngren som krockade med sin lagkamrat.

HV71

Det slutade med hemmaseger i Karlstad i kvällens rivalmöte mellan Färjestad och HV71.

Tabelltoppsjagande FBK öppnade med två tidiga mål och tog sig upp i en ledning de aldrig släppte taget om. HV:s Martin Thornberg reducerade till 3–2 med tio minuter kvar, men närmare än så kom aldrig gästerna.

Färjestad är i och med vinsten trea i SHL. För HV71 betyder resultatet att man är åtta i tabellen.

Krockade med lagkamrat

De åkte även på en skadesmäll under matchen. I första perioden krockade Christoffer Törngren med lagkamraten Joakim Andersson.

Törngren föll otäckt i isen och fick vård innan han kunde ledas ut i omklädningsrummet.

Inför den andra perioden bekräftade tränaren Stephan Lundh att Törngren inte kunde spela vidare.

– Han är inte med mer. Jag vet inte exakt vad hans status är, men han spelar inget mer, säger Lundh i C More.

25-årige Törngren, som har gjort ett år i Färjestad, har gjort ett mål och fyra assist för HV71 den här säsongen.