Charas klubbor skickades fel – levererades till man i New Jersey

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Nick Wass / TT NYHETSBYRÅN

HOCKEY

Ariel Ben-Abraham fick paket.

Men det var inte tillbehör till hans klädföretag.

Det var Zdeno Charas hockeyklubbor.

– Det här är det konstigaste jag fått av misstag, säger han till ESPN.

Ibland blir det fel. När Ariel Ben-Abraham, bosatt i New Jersey, slet upp en paket från Kina under måndagen väntade han sig att få se tillbehör till sitt klädföretag.

Det fick han inte.

I stället fick han en bunt med hockeyklubbor – avsedda för Washington Capitals Zdeno Chara.

– Det här måste vara det konstigaste jag fått av misstag. Framtida Hall of Fame-klubbor, för den längste killen i NHL:s historia? Det är galet, säger Ben-Abraham till ESPN.

Ben-Abraham publicerade vad som hänt på sociala medier – och hans inlägg blev förstås viralt.

– Det här är inte något jag trodde jag skulle behöva handskas med. Vi vet inte hur det här har hänt, säger Corey Gregory, trade marketing manager på True Hockey (tillverkare av klubbor, bland annat).

”Som att råna en bank”

True Hockey ska därefter vänt sig till FedEx för att berätta att klubborna skickats till fel adress. FedEx ska då ha kollat id-numret på försändelsen och svarat True Hockey att klubborna befann sig i deras facilitet i Memphis – vilket gjorde att True Hockey tog saken i egna händer och kontaktade Ben-Abraham.

– Han sa att han skulle rapportera mig. Rapportera vad? De lämnade paketet här. Det finns inget att rapportera här. Jag sa: ”Kompis, om jag publicerade det på sociala medier är jag ganska säker på att du kommer få tillbaka allt”, säger Ben-Abraham.

Och det är precis vad Gregory tror kommer hända.

– När han publicerade det (på sociala medier) var jag säker på att de inte kommer säljas. Det är som att ta en bild på dig själv när du rånar banken, säger Gregory.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!