Domaren blodig – tvingades lämna

Publicerad 2019-10-10

Märkliga bilder i Coop Norrbotten Arena.

Domaren Sören Persson träffades av en skott, började blöda och tvingades kliva av.

– Han har riktigt ont, säger kommentatorn Lars Lindberg i C More.

Brynäs IF
Luleå HF

Brynäs har det riktigt tungt just nu.

Fem förluster på de sex senaste var facit inför torsdagens match mot Luleå.

Och det började inget vidare där heller. Luleå gick ifrån till både 1-0 och 2-0 efter mål av Jonas Berglund och Oskar Engsund.

Träffade domaren

I slutet av den andra perioden låg Brynäs på för en reducering. Greg Scott råkade då träffa domaren (!) Sören Persson mitt på armen.

Det tog så pass illa att Persson började blöda ymnigt. Han åkte till Luleås bänk, fick låna en handduk och tog sig sedan in mot omklädningsrummet.

– Han har riktigt ont, Sören Persson. Det ser inte alls bra ut, säger kommentatorn Lars Lindberg i C More.

Efter ett par minuter kom Persson tillbaka ut på isen. Han möttes av värmande applåder.

Luleå vann matchen med 4–0. Karl Fabricius och Jesper Sellgren gjorde de två sista målen.