Och precis som vanligt fortsätter nyförvärven att lyckas.

Det gav seger i premiären mot Björklöven med 4–2.

Karlskoga slutade tvåa i hockeyallsvenskan i fjol och kvalade till SHL. Men efter att ha fallit på målsnöret gick det som det brukar, flera av de mest tongivande spelarna försvann till SHL och klubben tvingades hitta ersättare.

Men sett till premiären mot Björklöven verkar Karlskoga återigen ha lyckats.

Först gjorde Patrik Parkkonen, förra säsongen i Lausitzer Füchse i den tyska andraligan, säsongens första mål. Och i mitten gjorde Adam Byström Johanson, större delen av förra säsongen utlånad till IFK Arboga, 3–0.

Björklöven skapade nerv i matchen efter Fredric Andersson powerplaymål i den andra perioden och Marcus Jonssons 2–3 i numerärt underläge i den tredje perioden.

Men då klev istället trotjänaren Victor Berglind fram och satte det avgörande 4–2-målet med drygt sju minuter kvar av matchen.

För trots att Björklöven jagade en kvittering så var de aldrig riktigt nära att komma ikapp.

För Timrå gick det ännu enklare mot Vita Hästen. Det dröjde till den andra perioden innan det första målet kom. Men sedan rann det på och hemmalaget vann till sist med 4–0 efter mål av Johan Johnsson, Jeremy Boyce-Rotevall, Filip Hållander och Lukas Zetterberg.