Gjorde äkta hattrick – på sju minuter

Teräväinen hjälte för Carolina

Publicerad 2017-11-14

Dallas Teuvo Teravainen gjorde hattrick i mötet med Carolina.

Ställningen var 1–1 med en period kvar. Då tog Teuvo Teräväinen saken i egna händer och avgjorde med ett äkta hattrick på sju minuter.

– Det är vissa kvällar som jag kan spela bättre, men också några som jag tycker jag gör riktigt bra ifrån mig, säger 23-årige finländaren efter Carolinas 5–1-seger mot Dallas.

Bara två matcher i NHL-ishockeyn i natt – men målproduktionen var det inget fel på.

Den allra hetaste klubban tillhörde Teuvo Teräväinen som stod för sitt livs första NHL-hattrick, och dessutom hade en assist till Carolinas första mål. Jordan Staal var mannen bakom målkavalkaden och noterades för fyra assist i matchen, Elias Lindholm hade en.

Den andra målfesten vanns av Calgary med 7–4 mot St Louis, där Eddie Läck som ersatte en skadad Mike Smith efter en period, gjorde 13 räddningar.

Alexander Steen gjorde ett mål och en assist för Blues medan Mikael Backlund hade en assist för vinnande Calgary.