Succén fortsätter – Linus Videll stekhet i nya segern

Publicerad 2023-01-25

Linus Videll, 37, är stekhet.

I 2–1-segern över Kristianstad gjorde han poäng för nionde matchen i rad.

– Han är ”in the zone”, säger lagkamraten Emil Alba i C More.

Borta mot Kristianstad kom Södertäljes sjätte raka seger i hockeyallsvenskan – och med det är man formstarkast i serien.

Mycket tack vare Linus Videll. 37-åringen gjorde det matchavgörande 2–1-målet, och han har nu gjort poäng i nio raka matcher.

Snabb vändning

Men det var Kristianstad som tog ledningen i den första perioden genom Aleksi Ainali. Ett mål som väckte gästerna.

På drygt en minut hade SSK vänt matchen, efter mål av Emil Alba och Linus Videll. Alba passade då på att hylla lagkamraten.

– Han är ”in the zone”, säger Emil Alba.

Dramatiskt slut

Det blev inte några mål i den andra perioden, och inte heller i den tredje.

Kristianstad var nära på att kvittera i slutsekunderna men Fredrik Bergvik i Södertälje-målet spikade igen.

2–1 blev slutresultatet och innebär att SSK hakar på i toppen av hockeyallsvenskan.