Karlsson målskytt direkt i comebacken

Publicerad 2020-12-28

Efter sex år i NHL var han tillbaka.

Då dröjde det bara 14 minuter innan Melker Karlsson gjorde mål i Skellefteåtröjan igen.

Sedan vann hans Skellefteå mot Örebro med 4–1.

Melker Karlsson har spelat i NHL de senaste sex säsongerna men kom nyligen tillbaka till SHL och Skellefteå som han lämnade 2014.

Och den som hade förhoppningar på att 30-åringen skulle vara med och bidra för laget blev inte besviken.

”Jätteliten touch”

14.34 in i comebacken stod han påpassligt framför kassen och styrde in pucken till kvittering 1–1 mot Örebro.

– Det var en jätteliten touch, men skönt att se den gå in. Vi hade pratat om att få in mer folk framför mål och störa målvakten. Det tillhör mitt spel att vara där framför och jaga puckar och så där, säger Karlsson i C More.

En övertygande seger

Forwarden, som spelat 396 matcher för San Jose Sharks, var sedan även med och störde framför mål när Darren Nowick fixade 3–1 till Skellefteå i mitten av den andra perioden.

Matchen slutade 4–1 till Skellefteå efter ett avslutande mål av Oscar Möller.