”Favoriten iskall – se upp med min skräll”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 13 november på Jägersro och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: ATG LIVE, THOMAS BLOMQVIST/TR BILD
Total Recall och Ulf Eriksson är en V86-skräll i kväll.

1,9 miljoner i vinst för två veckor sedan på V86 och sedan sju rätt – tre V75-omgångar i rad till andelsköparna.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av V86-omgången på Jägersro och Solvalla där du hittar spikarna och miljonrensarna.

Du har chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan. Omgången kryddas med en jackpott på 13 miljoner.

– Jag tycker favoriten är iskall, man måste se upp med min skräll, säger Sportbladets Carl Wangle.


ANNONS: Här går du med i andelslaget och kan ta rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Jägersro och Solvalla med spelstopp klockan 20.30. Omgången kryddas med en jackpott på 13 miljoner kronor.

För två veckor sedan spelade andelslaget in 1,9 miljoner kronor efter alla rätt på V86. 65 000 kronor per andel.

Två V75-lördagar i rad har dessutom Sportbladet satt sju rätt på V75. Först genom systemet Sportbladet Jackpot som drog in 230 000 kronor, 23 000 kronor per andel. I lördags satte Sportbladets Carl Wangle sjuan och spelade in 72 620 kronor, 7 262 kronor per andel. I söndags satte även andelslaget sjuan på extra V75.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.56, onsdagen den 13 november.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

3 Longcat Hanover (V86-8) gör första starten för Timo Nurmos och med den tränaren så behöver inte hästarna några lopp i kroppen. Har gått bra lopp i den tidigare regin i Norge, men jag räknar med att hästen är förbättrad nu. Kom i fin författning, enligt stallet och det är bra rapporter på den här hästen inför debuten. Från ett perfekt spår och med bra surr i bakom tror jag det här är en riktigt fin V86-spik till härlig procent.

Miljonrensarna

Från ett perfekt läge och med lite ändringar så blir jag inte chockad om 3 Aperfectmate (V86-1) vinner loppet. Tre procent.

En annan som ska räknas tidigt från spets är 6 So Bear (V86-4). Det lär bli körning, men är hon som senast så blir det ledningen och därifrån ska hästen slås. Det låter som om Petter Karlsson är påställd och det blir maxat till loppet. Får han tag i en jänkarvagn så kommer stoet gå i en sån och det är superintressant från pik. Sju procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på V86 med 13 miljoner kronor i potten. Förra veckan visade spelformen upp sin potential, då det var värt knappt 800 kronor i ”halvtid” - men slutade med att ingen hittade 8 rätt.

... omgången avgörs på Jägersro i Malmö och Solvalla i Stockholm denna onsdag.

... 1 Ribaude (V86-2) ser ut att bli väldigt stor favorit, men det kan verkligen häxa från det här spåret och trots att vasse Goop sitter i sulkyn så känns den här hästen väldigt sårbar. Varför så hårt spelad?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

3 Longcat Hanover (V86-8) är en kapabel norsk häst som på onsdag gör debut i Solvallatränaren Timo Nurmos regi, en mycket spännande sådan. Den sjuårige valacken har inte startat sedan juli, Timo Nurmos är dock inte direkt känd för att fuska med träningen och jag tror att vi kommer få se en stark insats direkt. Jag är inne på att Longcat Hanover bara vinner.

Miljonrensarna

3 Fixi Mearas (V86-4) har inte fått till det på slutet och galopperade senast i sin comeback och har också varit ifrån efter det loppet, däremot handlar det här om en högkapabel tjej som är van betydligt tuffare konkurrens än vad som är fallet nu. Kan absolut vinna direkt. 14 procent.

4 Cobbys Olifant (V86-5) är jag inne på att ta ställning för, jag tror kusken Peter Ingves tidigt placerar Thomas Uhrbergs häst i ledningen och på spetsgynnade Jägersro måste det vara bra chans. 28 procent.

Tänk på att...

... det förra V86-onsdagen återigen visade sig hur svår spelformen V86 är, och att man inte behöver försöka plocka ned månen för att få bra betalt. Förra veckan vann V86-omgångens största favorit, trots det var det ingen som lyckades pricka in alla åtta rätt.

... 1 Ribaude (V86-2) ser ut att bli jättefavorit i sitt V86-lopp och av det förstår jag inte mycket. Visst kan den sexårige valacken vinna ett inte allt för tufft lopp, däremot är han fortsatt segerlös i år och att han på något vis skulle vara klar köper jag inte alls.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

8 Staro Leonardo (V86-5) serverades ett perfekt lopp senast och han tackade med att vinna enkelt. Loppet i kroppen gör honom gott och när det endast är åtta hästar med i loppet så är han garanterad en bra resa, han trivs när han får ligga på rulle och jag tror han visar vem som är bäst. Spelvärd spik!

Miljonrensarna

3 I’ll Fixit (V86-2) blir helt bortglömd. Han har ett perfekt utgångsläge och har en vass speed, blir det lite tryck på loppet kan han sitta perfekt på det och spela ut sin speed. Farlig att glömma till två procent.

6 So Bear (V86-4) imponerade senast när hon blixtrade till ledningen och höll ett hårt tempo och vann på bra sätt. Petter har nog siktet inställt på ledningen och skulle han komma dit då kan hon överraska. Smyglopp i rygg på ledaren skulle även det passa. Sju procent.

Tänk på att...

... V86-omgången denna gång delas mellan Jägersro och Solvalla, det ser riktigt svårlöst ut.

... 3 Longcat Hanover (V86-8) gör debut för Timo Nurmos, kan vara påställt och han måste med i avslutningen. I övrigt tycker jag just avslutningsloppet ser mycket roligt ut.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Supernytt på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Det är ett skitläge, men bara åtta hästar med i loppet, så jag litar på att Jocke Lövgren hittar ner i banan och får en rygg i loppet. Då ska övriga vara bra för att stå emot 8 Staro Leonardo (V86-5).

Oskar Kylin Blom verkar ha form på stallet för dagen och han har en väldigt fin häst i V86-6. Jag gillar verkligen toppstammade 4 Peter Highness och skulle han komma till ledningen är det nog över. Loppet alltså.

Miljonrensarna

V86-1 känns vidöppet, jag ”rekar” att strecka på tills plånkan inte räcker till längre. Men jag vill småvarna lite för 12 M.T. Naomi. Läget är helt iskallt, men hon kan flytta på sig. Så blir det överpace, ja, då kommer hon längst ut. Två procent.

Det är inte ovanligt med skrällar i just V86-7. Det kan bli en denna vecka också. 10 Greek F..Boko ser ut att bli väldigt bortglömd i loppet. Lite ryggar på vägen, sen så kan övriga få hålla i sig. Två procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på denna otroligt härliga spelform. 13 miljoner i potten till en ensam vinnare. En sån summa skulle inte skada.

... flera av loppen i omgången känns öppna, det kan bli flera skrällar, som det känns.

... Jägersro och Solvalla delar på loppen.

... 10 Artemide Zack (V86-4) är helt osynad på svensk mark. Men stallet tycker att det här är en riktigt bra häst och man gör resan till Stockholm för första starten. Trots sin ringa ålder kan det här vara en otäck bedövare för V86-kollektivet.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

1 Strangerinthenight (V86-1) är visserligen bara tre år och möter några tuffa konkurrenter, men det här är en rejäl märr som varit ute i tuffa årgångslopp. Hon är snabb ut och Peter Untersteiner borde ha bra chans att hålla ut samtliga. Gör han det, då vinner Untersteiner loppet.

8 Staro Leonardo (V86-5) har formen på topp. Hade inte startat på 1,5 månad innan V75-segern senast och nu är det enklare emot. Hästen har spår 8, men med bara åtta hästar med i loppet så kan Jocke Lövgren köra lite som han vill men ändå få ett bra lopp. Jag tror han vinner oavsett position och det här är bästa spiken i omgången.

Miljonrensarna

5 Total Recall (V86-2) gillas. Hästen är snabb ut och det är inte omöjligt att Uffe Eriksson skickar hästen till ledningen. Formen är riktigt fin och senast gick hästen bra i vida spår. Jag tycker 1 Ribaude är iskall som favorit så detta är en skräll att se upp med. Sex procent.

3 Drottning Pace (V86-4) har jag jagat väldigt länge. Hon har gjort flera bra lopp men inte fått den utdelningen jag velat. Nu är motståndet enklare och jag läser en procent. Anders Eriksson känner hästen och med klaff biter spurten mycket bra. Pass upp. Två procent.

Tänk på att...

... 10 Artemide Zack (V86-4) gör debut för Magnus Dahlén. Jag pratade med tränaren själv som ville se hästen göra ett bra lopp och gå snabbt över mål. Men han varnade för att hästen gick allra bäst i ledningen och läget var kraftigt minus.

... 10 Rolex Tilly (V86-6) skrällvann senast och gjorde det bra. Blir inte betrodd nu heller. Snabb ut i volt och kan hamna i bra slagläge.

... 3 Longcat Hanover (V86-7) gör debut hos Timo Nurmos. Kan vara klar direkt. Vi får avvakta sista minuten info här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Cobbys Olifant (V86-5) vann på ett mycket bra vis senast och han håller bra V75-klass. Möter en del fina hästar den här gången men det känns ändå som en klart passande uppgift med bra segerchans.

7 Franklin Face (V86-7) är en väldigt läcker sort som trivs bra på distansen. Han öppnar bra och bör tidigt kunna köras till ledningen. Därifrån blir han mycket svårslagen.

Miljonrensarna

2 Lingbo Eivor (V86-4) är snabb ut och har en spännande uppgift den här gången. Vore intressant om man testar i ledningen men oavsett bör hon få en bra resa. Kan slå till! Tre procent.

3 Berberis (V86-6) är mycket bättre än raden och distansen bör han inte ha några problem med. Bör gått framåt med senaste loppet i kroppen och nu kan det bli norskt huvudlag och rycktussar för första gången! Sex procent.

Tänk på att...

… omgången saxas mellan Solvalla och Jägersro den här onsdagen och att det är jackpott med 13 miljoner kronor i potten.

1 Ribaude (V86-2) aldrig har vunnit på Solvalla efter åtta försök.

3 Longcat Hanover (V86-8) gör sin första start hos Timo Nurmos vilket känns väldigt intressant. Han får absolut inte glömmas bort på V86-kupongen.

Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla på onsdag med start 19.30. Här följer du liverapporteringen i kväll.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE