”Draget ser ut att bli konstigt lite spelad...”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 lördagen den 10 augusti på Åby • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Helgens V75-omgång avgörs på Åby med spelstopp klockan 16.20 under lördagen.

Det är jackpott med 41 miljoner kronor i potten.

Sportbladets superexperter har synat omgången. Här är spikarna, miljonrensarna och snabbanalysen du inte får missa.

Du har även chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– 4 Zizou (V75-4) tycker jag ser ut att bli konstigt lite spelad den här gången, säger Christoffer Wickman.

– Vi har inte sett botten i mitt speldrag, säger Erik Pettersson.


ANNONS: Jackpott 12 miljoner på V86! Här går du med i andelslaget och tar rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag är det V75 på Åby med start klockan 16.20 – en omgång som kryddas med en jackpott på 41 miljoner kronor. Formen på experterna är fin.

Under förra lördagens V75-omgång spelade hela laget in över 270 000 kronor och Mario Lipovac satte sju rätt på ”Marios Trehundring” och ”Marios Exlusiv”. Även systemet ”Sportbladet Jackpot” prickade in full pott.

Under onsdagen nosade flera experter på storvinst på V86 och Sportbladet Jackpot och Marios Femhundring drog in fina pengar på 7 rätt.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i V75-omgången. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 11.30, fredagen den 9 augusti.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets jackpott-system – först till kvarn gäller. [Extern länk]


Erik Pettersson:

– Jag har verkligen blivit förtjust i 5 Ready to Roll (V75–2). Nu är det stenhårt motstånd, men skulle det bli lite körning mellan favoriten Velten Versailles och starke Istanbul Boko så skulle Jan Silvén och hästen kunna profitera på det. Vi har inte sett botten här... Sex procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

– 4 Zizou (V75-4) tycker jag ser ut att bli konstigt lite spelad den här gången och det gör den fyraårige hingsten given för mig. Han har stort kunnande i sig och rapporterna från tränare Veijo Heiskanen går dessutom i tur. Kan vinna tunga vägen! Sex procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

– 9 Hazard Boko (V75-3) har fått ett par lopp innanför västen och går framåt med det. Senast avslutade han riktigt vasst som tvåa och jag tror det kan vara dags för seger denna gången. Detta är en häst med hög kapacitet och med rätt ryggar kommer han avsluta riktigt vasst till låg procent. Sju procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Trehundring på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Bloggsystem” på V75. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

10 Zarenne Fas (V75–5) hade inte startat på någon månad inför debuten för Jerry Riordan senast. Över upploppet satt mest kusken Rikard N Skoglund och åkte, men när han petade på hästen 150 meter före mål blev utväxlingen grym. Kan nog ställa ner allt här med lite hjälp på vägen. Plockade in många längder på favoriten Missle Hill senast i en mycket snabb avslutning. Åtta procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Jackpottsystem på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

– 8 Pastor Power är märkligt lite spelad i den inledande avdelningen på V75-spelet. Det är bronsfinalen som ska avgöras och utgångsläget är ju naturligtvis iskallt. Men det brukar hända grejer i dessa finallopp och skulle det lösa sig under vägen med hårt tempo och rätt ryggar, så kan Peter Untersteiners fina femåring blåsa förbi alla till slut. Senast på Axevalla gick hästen en ruggig bortre långsida och höll mycket tappert. Två procent är alldeles för lite och jag tänker inte spela utan honom på kupongen. Tre procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Livesystemet” på V75. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE