”Vi jagar 64 miljoner med en praktskräll”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Halmstad • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: MIKAEL ROSENQUIST/TR BILD
Johan Untersteiner och Zio Tom Jet är en superskräll i V75–7.

Fyra Sportbladet system med alla rätt förra lördagen till andelsköparna.

Lördagens V75:a bjuder på en jackpott med 64 miljoner kronor i potten. Sportbladets experter har synat omgången med sina spikar och miljonrensare.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Jag rankar en riktig praktskräll först, given på lappen, säger Sportbladets Erik Pettersson.

– Jag har bra känsla, min skräll är klar vid minsta klaff, säger Sportbladets Christoffer Wickman.


ANNONS: Jackpott 64 miljoner – här ryggar du Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

V75 avgörs i Halmstad på lördag. Omgången har spelstopp klockan 16.20 och kryddas med en jackpott på 64 miljoner kronor.

På V75 i lördags från Bergsåker prickade fyra Sportbladet-system in alla sju rätt. Så här blev utdelningarna till andelsköparna.

Sportbladets Super

Vinst per system: 13 899,97 kr

Vinst per andel: 1 985,71 kr

C Wickman

Vinst per system: 14 155 kr

Vinst per andel: 1 415,50 kr

Wickman Lilla

Vinst per system: 13 899,90 kr

Vinst per andel: 926,66 kr

Pettersson Lilla

Vinst per system: 13 729,60 kr

Vinst per andel: 686,48 kr

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till V75-omgången. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 09.56 lördagen den 4 juli.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

2 Unoicsdue Gnafa’ (V75-1) är väl den sunda spiken i omgången, Björn Goops italienske häst gick bra i debuten för Björn Goop näst senast i Norge och senast glänste han vid seger på Åby efter tidig ledning. Jänkarvagn på nu och det ser ut att återigen bli tidig ledning från fint utgångsläge och väl därifrån måste det så klart vara mycket bra segerchans på nytt.

Miljonrensarna

4 Aura S.L. (V75-5) är väldigt speciell och nästan lite dum i huvudet som häst, kapacitet finns det dock massor i och skulle hon bara sköta sig går ingen i loppet säker. Barfota runt om nu känns kittlande och hon har sett läcker ut på slutet, även om hon inte fått till det. 16 procent.

9 Adde S.H. (V75-7) har jag faktiskt riktigt, riktigt bra jäkla känsla för, jag tror han är helt klar vid minsta klaff här. Han har siktats hit och lär gynnas av det högst troligtvisa tuffa inledningstempot. Fyra procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på V75 på lördag och 64 miljoner kronor väntar en ensam vinnare.

... V75 på lördag avgörs i Halmstad, Halmstad har Sveriges bästa banunderlag och en sådan här dag lär det gå extremt fort i loppen. Upploppet är relativt långt och mäter 199 meter, att jämföra med Solvallas 196 meter, men det är ändå en klar fördel att vara med i den främre träffen direkt i loppen och går det inte extremt fort inledningsvis på loppet så kommer det bli tufft att jaga ikapp de längderna under slutrundan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

2 Unoicsdue Gnafa’ (V75-1) såg fin ut i den senaste starten på Åby då han tidigt tog hand om ledningen och drog på och vann på en bra tid. Nu ser det ut som att han kan köra sig till ledningen tidigt igen och nu är stallet inne på att köra barfota runt om och med jänkarvagn i den här starten. Björn Goop brukar få styra och ställa i ledningen så jag har svårt att hästen ska bli fälld av någon tokkörning.

Miljonrensarna

Johan Untersteiner låter påställd kring 2 Twigs Got U. (V75-2) och tror hästen kan ta ledningen i det här långloppet. Untersteiners vässar alltid lite extra till den här helgen, så lita på att både Johan och Peter är segersugna med sina hästar på V75. Sju procent.

Jag gillade intrycket på 8 Edrica (V75-4) i den senaste starten. Lär säkerligen testas framåt här. Trivs nog kanske bäst i ledningen, men tål även att göra lite jobb under vägen. Sex procent.

Tänk på att...

... det är 64 miljoner kronor i jackpott på V75 den här lördagen, eftersom att förra helgens omgång blev relativt enkel för spelarna, samt torsdagens.

... Halmstadtravet har ingen tur med vädergudarna inför lördag. Det ser ut som ösregn – hela dagen.

... 3 Schatzi Fayline (V75-5) är stark och rejäl och skulle nog gynnas av en tung bana. Nu smäller André Eklundh på en jänkarvagn. Intressant.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Vi inleder med den mest stabila spiken. Björn Goop har otrolig respekt med sig i loppen, även på V75 och när han har satt 2 Unoicsdue Gnafa’ (V75-1) i ledningen lär inte mycket hända. Det kan bli barfota runt om och jänkarvagn nu.

2 Velvet Gio (V75-6) radar upp bra prestationer, men har inte fått vinna på sistone. Det lägger vi bara på oturskontot. Han får ofta göra jobbet själv och då riskerar man alltid att bli nedspeedad. Blir undervärderad nu. Spelvärd idé.

Miljonrensarna

Jag rankar en riktigt praktskräll först i V75-7, 8 Zio Tom Jet. Hästen har knallform och har sett strålande ut på slutet. I mitt badkar blir det fart på det här loppet, och får Zio Tom Jet en hygglig löpning avslutar han sylvasst. Given på lappen. Två procent.

Tänk på att...

... vi har en fin jackpott att spela om denna lördag, en ensam vinnare kan ta hem 64 miljoner.

... enligt väderprognoserna (läs torsdag) ska det komma stora mängder regn över Halmstad från natten mot lördag och hela lördagen. Bör vägas in i analysen och det är viktigt att man hur banunderlaget är i loppen innan V75-spelet drar igång.

... Jerry Riordan rycker skorna runt om på Love You-dottern Aura S.L. När Love Yous avkommor får springa så brukar det bli rejäl förbättring.

... 6 Cyber Lane (V75-6) får även han gå utan skor nu. Det var längesen sist. Lär behöva växeln...


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 Unoicsdue Gnafa’ (V75-1) varnade jag för senast till låg procent, han gjorde ett bra lopp då och såg fin ut. Senast på Åby körde Björn Goop själv och intrycket var fin. Han flög till ledningen och stannade där hela vägen. Jag tror han bara blir bättre med loppen i kroppen och denna gång blir det barfota runt om och jänkarvagn vilket ska bli intressant, tror att Björn inleder med seger.

Miljonrensarna

7 Ies Juvel (V75-4) har varit bra på slutet och det är dags att plocka en segern. Senast avslutade hon vasst från bricka tolv på Åmål vilket inte är lätt. Körs av Mats E Djuse som är en av de bästa kuskarna i fältet. 19 procent.

5 Argbiggan (V75-5) har skaffat hårdhet och visat att hon klarar den långa distansen vilket är ett frågetecken för vissa motbud. Kan hitta ner i rygg på ledaren eller få ett spårsnålt lopp och med lucka i tid kan hon skrälla. Åtta procent.

Tänk på att...

... Halmstad, med Sveriges bästa underlag, står för V75. Intressant omgång som kryddas med jackpott.

... 6 Newport Beach (V75-2) har tagit åtta segrar på elva starter. Visat fin styrka och inställning och ska räknas tidigt.

... 2 Very Kronos (V75-6) har varit fin på slutet och ska gå barfota runt om denna gång. Tror att han kan ta sin första seger i Gulddivisionen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

2 Unoicsdue Gnafa’ (V75-1) gjorde ett topplopp senast på Åby. Han spetsade direkt och vann väldigt enkelt efter att man ryckt undan i slutsvängen. Har fått två lopp i kroppen i sin nya regi nu och borde normalt bara bli bättre. Den här gången är dessutom tanken att köra barfota runt om och med en amerikansk sulky. Från ett perfekt läge så måste det vara en toppchans att leda loppet runt om!

Miljonrensarna

7 Flaming Ace Sisu (V75-5) är riktigt vass om hon får rätt ryggresa fram till upploppet. Hon vann ett uttagningslopp till Stochampionatet förra året så distansen fungerar fint. Håller banan så kan det bli barfota runt om den här gången, klart intressant! Två procent.

11 Southwind Queen (V75-7) tränar otroligt starkt inför det här och man låter väldigt nöjda. Blir det bara lite tempo under loppet så kommer hennes spurt att bita riktigt bra till slut! Sex procent.

Tänk på att...

… det är en rejäl jackpott att spela om. En ensam vinnare med sju rätt kan vinna 64 miljoner kronor.

… det kan komma rejält med regn, så håll koll på hur det påverkar banan.

…man har tänkt att rycka alla skorna på 6 Cyber Lane (V75-6). Det blir i så fall den första gången sedan 2018.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

4 Aura S.L. (V75-5) har nu ett passande spår bakom bilen och bör direkt få en bra position där framme. Kommer hon till spets är segerchansen stor.

Miljonrensarna

8 Milligan’s School (V75-6) har visat fin form i sina senaste starter. Var strålande vid segern i Rättviks Midsommarlopp. Startspåret är ett minus men tycker han ska med på kupongen. 14 procent.

Tänk på att...

... Halmstad bjuder på en härlig omgång som inte är helt lättlöst.

... förra veckan blev favoritbetonad och torsdagens, så det blir en jackpott-omgång igen. Denna vecka blir det nog mer pengar att hämta ut – om man har tur.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets alla system. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE