”Jag kunde inte tro att det var sant”

Sulle, 37, drog in över en miljon till sina kunder – efter drama: Trodde det var kört

Av: Andreas Örtengren

Publicerad:
Uppdaterad:
Sulle Hussein satte sju rätt på V75 i söndags.
Foto: PRIVAT
Sulle Hussein satte sju rätt på V75 i söndags.

Sulle Hussein, 37, valde en spik på V75 – och drog in över en miljon kronor som 14 av hans kunder fick dela på.

När han själv rättade kupongen fick han en chock.

– Jag kunde inte tro att det var sant, säger han.


ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladets experters andelsspel på V75 och V86 – gå med i laget här [Extern länk]


Under söndagen avgjordes finalerna i Derbystoet och Svenskt Travderby på V75.

37-årige Sulle Hussein, som driver spelbutiken Torgkiosken Spel & Cafe i Kungsör, fick en spännande eftermiddag på V75 – minst sagt.

Han knåpade ihop ett andelssystem som såldes i 14 andelar med en spik.

När omgången var över hade hans system prickat in sju rätt och spelat in 1 016 055 kronor. Varje andel som kostade 160 kronor fick tillbaka 72 575 kronor.

– Det är helt fantastiskt. Det är min största vinst hittills och jag är så glad för kundernas skull. Systemet var inte det allra största och det är extra kul när man med små medel kan vinna mycket pengar, säger han till Trav365.

”Sjönk ner under disken”

Kupongens enda spik var på storfavoriten Heart of Steel i V75-1 med Johan Untersteiner i sulkyn. Och det blev dramatiskt direkt när favoriten galopperade i starten – men lyckades vinna ändå.

– Jag var kvar i butiken när loppet gick och sjönk ner under disken när galoppen kom. Jag trodde att det var kört men jag såg samtidigt att hästen avancerade. Det var en skön känsla när Johan Untersteiner lyckades ta sig förbi på upploppet, säger Sulle.

I finalen i Svensk Travderby fick han med vinnaren Attraversiamo på fyra hästar i loppet.

– Jag var faktiskt inte överraskad utan tänkte faktiskt till en början spika Attraversiamo. Jag tycker ofta att favoriterna blir överspelade och när dom faller så blir värdet högt. De flesta spelare fokuserar för mycket på de mest betrodda och garderingen var given från min sida.

”Kom in helt ovetandes i butiken”

I den sista avdelningen prickade han in Vincent As med Carl Johan Jepson och systemet gav sju rätt.

– Jag kunde aldrig tro att utdelningen skulle bli så hög. Jag tänkte först ett par hundra tusen. När jag rättade lappen och såg summan blev jag chockad. Familjen och jag kunde inte tro att det var sant.

Hur var reaktionerna i butiken efteråt?

– I måndags var det mycket god stämning och vi bjöd på fika. En kund hade glömt bort att han hade varit med fick en riktigt trevlig överraskning när han kom in helt ovetandes. Kunderna som deltog har varit chockade och mycket glada.

– En annan kul grej var en kund som hade spikat Campo Bahia och skulle lämna in sitt spel. Jag sa åt honom att ta med Attraversiamo och då bestämde han sig för att vara med på andelsspelet i stället.

Hur ska ni fira?

– Om en vecka fyller min fru 40 år och vi har en planerad utlandsresa. Det blir ett utmärkt tillfälle att fira vinsten. I butiken märker man att det är extra god stämning. Många pensionärer var med och uppskattar verkligen vinsten.

Hade du en egen andel?

– Ja, det hade jag. Jag tror alltid på mina system och är lite skrockfull av mig.

”Ska alltid passa honom”

Sulle har haft spelbutiken sedan i maj i år och har sin klara taktik innan han knåpar ihop sina system.

– Jag tittar mycket på vilka kuskar som kör. Vissa av proffsen gör nästan aldrig några fel och kan vinna med sämre hästar. Jag försöker även ofta gå emot de största favoriterna då jag tycker dom får alldeles för mycket spel på sig.

Vem är din favoritkusk?

– Där kan jag utan tvekan svara Örjan Kihlström. Han kan vinna från de mest omöjliga lägen. Man ska alltid passa honom tycker jag.


ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladets experters andelsspel på V75 och V86 – gå med i laget här [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE