Skrällkollen V75

Superskrällarna på V75 i jakten på 72 miljoner

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Jägersro • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

TRAV

Jackpott 72 miljoner kronor. Det står på lördagens meny när V75 avgörs på Jägersro.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys. Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Min V75-skräll trivs på hemmabanan, säger Sportbladets Erik Pettersson.

MISSA INTE: Senaste avsnittet av V75-podden ”Spets & Slut” i spelaren ovan.


ANNONS: Jackpott 72 miljoner. Här kan du ta rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


Kevin Oscarsson och Franklin Face är en skräll på V75.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

V75 avgörs på Jägersro under lördagen. Omgången har spelstopp klockan 16.20 och kryddas med en jackpott på 72 miljoner kronor.

Missa inte det senaste avsnittet av Sportbladets V75-podd ”Spets & Slut”. Du lyssnar i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75-podden Spets & Slut”. [Extern länk]


Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till V75-omgången. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 12.48 fredagen den 30 oktober.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

4 Royce Rolls (V75-1) såg fin ut i Gävle och kommer nu ut med mycket fina förutsättningar. Det är kort distans, spåret är bra och dessutom åker jänkarvagnen på igen. Goop är ruggigt effektiv i såna här lägen och han bör försöka pressa sig till spets och hålla ut snabba utvändigt. Han gick riktigt bra i ledningen nyligen och kommer han dit bör han bli mycket svår att slå, nu när det är kort distans. Jag inleder med spik i jakten på potten, när många andra garderar?

Miljonrensarna

8 Africa Bi (V75-2) är ingen dålig häst och nu är läget lite småintressant, trots att det är stängt spår. Här kan det bli en fin resa på innerspår, eller ett lopp i andraspår, i den främre träffen. Visat att hon kan vinna med såna resor, mot sånt här motstånd. Sju procent.

Det ska inte gå, men vilken jäkla form 12 Wild Love (V75-7) har. Blir det tokkörning mellan Cyber Lane och Very Kronos kan den här supermärren slå till. Hon har visat med sin form på sistone att ingenting är omöjligt. Lääääängst ute i banan...? Sju procent.

Tänk på att...

... det ligger hela 72 miljoner kronor i potten den här lördagen. En saftig dubbeljackpott alltså.

... loppen går på Malmö-banan Jägersro i helgen och där är det fint att nå spetspositionen, så det är viktigt att göra läxan vad gäller hästarna som tar ledningen.

... det ska bli strålande väder över- och kring vår sydligaste travbana på lördag. Så räkna med toppförutsättningar för hästarna att spela på när pengarna ska fördelas.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Jag trodde på 5 Ingo (V75-5) redan i lördags, men då blev loppscenariot inte alls vad jag hoppats och han fick kriga på i spåren, med bra hästar i rygg och höll riktigt bra hela vägen in på linjen. Täta starter tror Christoffer Eriksson är bra och han tror hästen är bättre nu. Som jag läser loppet är det favorit på att han kan trycka sig till ledningen från ett bra spår här. Mot det här motståndet lär han bli mycket svårslagen väl i ledning. Spelet ser intressant ut. Jag spikar.

Miljonrensarna

Det är riktigt fin form på 3 Franklin Face (V75-3) för dagen och vill lyfta hästen här, som lågprocentare. Läget är bra och han kan öppna. Om det inte blir ledningen så blir det en bra position och då är han alltid farlig. Trivs även på hemmabanan. Tre procent.

13 Dortmund (V75-6) ska inte nonchaleras om man vill åt jackpott-miljonerna. Det här är en riktig stayer som är svår att köra trött. Intressant läge nu och vass startkusk gör att han kan skaffa sig metrar kontra Indra’s Secret tidigt. Det kan bli avgörande. Åtta procent.

Tänk på att...

... det är dubbeljackpott på V75 med finfina 72 miljoner kronor till en ensam vinnare. Alla tiders vinstrekord vad gäller spel på hästar kan alltså ryka all världens väg.

... Björn Goop spänner på bajken på 4 Royce Rolls (V75-1) igen. Här kan det bli tidig ledning, då är ekipaget svårslaget...

... Steen Juul drar skorna på sin fina 3 Victory Island (V75-5). Skulle kunna vara en storskräll att ta med, om man nu garderar mitt spikförslag, det vill säga.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

5 Ingo (V75-5) återkom efter paus senast och såg fin ut som femma. Han ”fick inte” bli bättre än fyra för att få starta på hemmaplan. Loppet i kroppen gör honom gott och från bästa tänkbara utgångsläge tror jag man flyger till ledningen och därifrån blir han svårslagen.

Miljonrensarna

1 Red Mile Brodde (V75-4) var godkänd senast som fyra. Har ett intressant utgångsläge och skulle han få rygg på ledaren och luckan kommer då går ingen säker. Intressant att han är anmäld barfota runt om för första gången. Tre procent.

13 Dortmund (V75-6) var bra som tvåa för tre starter sedan på Åby i ett långlopp. Har ett intressant utgångsläge med springband och träffar Peter Untersteiner rätt kan han få en bra start och vara före storfavoriten. Till åtta procent är han intressant.

Tänk på att...

... Jägersro står som värd, en mycket intressant omgång som kryddas med 72 miljoner kronor i jackpott.

... Björn Goop kör många intressanta hästar och spelar en nyckelroll även denna lördag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

7 Very Kronos (V75-7) var sanslöst bra senast i SM på Åby. Världsrekordet slogs och han känns bara bättre och stabilare. Även om motståndet sannerligen inte är dåligt i C.L. Müllers Memorial, så tror jag att Very Kronos krossar dom. Lär inte skena iväg på strecken.

4 Royce Rolls (V75-1) blir mycket stor favorit men det behöver inte vara fel att koppla grepp direkt.

Miljonrensarna

11 Mily (V75-3) har verkligen sett fin ut den senaste tiden och ska inte räknas bort trots tråkigt läge. Nu kör Robert Bergh och till sju procent vill jag vara med på tåget.

13 Dortmund (V75-6) trivs ypperligt över den långa distansen. Kusken för dagen, Peter Untersteiner, har visat upp fin kuskform på slutet. Jag blir inte alls förvånad om man bara krossar dom. Åtta procent är hur som helst alldeles för lågt.

Tänk på att...

... V75 avgörs på Jägersro den här lördagen och innehåller en jackpott på 72 miljoner kronor till en ensam vinnare. Det tio år gamla rekordet från Axevalla kan ryka all världens väg.

... det spelmässigt ser mycket intressant ut med många öppna och fulla lopp.

... formhästen 6 Farlander Am (V75-5) körs den här lördagen av formkusken Stefan Persson.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén

Spikarna

15 Indra’s Secret (V75-6) är riktigt bra i ordning för dagen. Bakspåret gör det lite chansartat men ska ändå ses med segerchans.

Miljonrensarna

11 Velegance (V75-2) är klart på gång och var bra senast. Peter Untersteiner har tre ston med i loppet. Kör själv Darah Bibo men jag hoppas på att Johan Untersteiner fixar segern med Velegance. 12 procent.

Tänk på att...

... omgången är svårlöst i mitt tycke men man få göra sitt bästa. Det är många fina lopp att bena ut.

... det finns 72 miljoner kronor i sjurättspotten att spela om. Så här på förhand ser det ut som det kan bli en bra utdelning på sju rätt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets alla system. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

V75-PODDEN: ”Här är våra spikar mot 72 miljoner kronor....”

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Skrällkollen V75

V75

V75-tips

Trav

Hästar