Succén: Mario drog in 1,1 miljoner på V86

Prickade in åtta rätt – igen på andelstipsen • Fick in jätteskrällen

Av: Daniel Söderbäck

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 7 | Foto: ANNA ANDERSSON
Mario Lipovac storvinst firades med tårta.

Här är handbollsstjärnan och Sportbladet-experten Mario Lipovac nya succé – på trav.

Under onsdagen prickade han in alla åtta rätt på V86 och drog in 1,1 miljoner kronor till andelsköparna. Det firades med en supertårta.

– En person skrev att han skakade av glädje, sådant värmer, säger Mario Lipovac.


ANNONS: Här kan du gå med i laget och ta rygg på ”Super-Marios” och Sportbladet-experternas andelssystem till V75 och V86. [Extern länk]


Till vardags är han handbollsproffs i Ystads IF och syns flitigt som travexpert hos Sportbladet i både ”Super-Marios” Travblogg, Miljonklubben och Skrällkollen inför V86 och V75 varje vecka.

Och den 27-årige travexperten är stekhet på sina tips under 2019.

2 januari prickade han in åtta rätt på två av sina V86-system på ATG Tillsammans och drog in totalt 71 000 kronor.

12 januari satte han alla sju rätt på två av sina V75-system på ATG Tillsammans och spelade in 612 000 kronor.

”Extra kul att hjälpa andra”

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladet-experternas V86- och V75-system på ATG Tillsammans. Under gårdagens V86-omgång, med rekordjackpott på 23 miljoner kronor och en omsättning på 36,7 miljoner kronor, var Mario bäst när det gäller igen.

Han prickade in alla åtta rätt, varje system gav 197 591 kronor, han spelade in 1 161 835 kronor totalt och gav en nettovinst per andel på 7 403 kronor. Varje system var på 25 andelar.

Vinsten firades – med en supertårta.


ANNONS: Här kan du gå med i laget och ta rygg på ”Super-Marios” och Sportbladet-experternas andelssystem till V75 och V86. [Extern länk]


Hur är känslan?

– Den är skön så klart, det är den alltid när man vinner tillsammans. Extra kul att hjälpa andra som kanske inte är så insatta att få en slant.

”Han höll sitt ord”

På det vinnande systemet inledde han med två spikar direkt, 5 Ferrari River (V86-1) och 5 Viking Grace (V86-5)

– På Ferrari River lät det väldigt bra på och Conrad Lugauer lovade nästan seger. Man kan säga att han höll sitt ord, trots galoppen var han bara bäst.

– Viking Grace byggde jag alla mina system kring. Jag hittade henne tidigt då uppgiften såg passande ut och hon var bra gången innan på Solvalla. Det lät som ingen var riktigt sugen på ledningen och då var det bara för Örjan Kihlström att ta hand om den och köra där. Fältet var litet så det var stor chans att alla skulle rada upp sig på ett led och Örjan skulle få bestämma. Det blev så och hon vann bekvämt.


ANNONS: Här kan du gå med i laget och ta rygg på ”Super-Marios” andelssystem till V75 och V86. [Extern länk]


Så fick han med jätteskrällen

Mario Lipovac lyckades även få med jätteskrällen 4 Wind Knight (V86-4) med Mats Gunnarsson i sulkyn till vinnaroddset 108,93.

– Jag har alltid haft ett gott öga till den hästen faktiskt, dock hade den inte haft det rätta flytet på slutet men senast såg han fin ut och formen är bättre än raden. I ett på förhand öppet lopp hade han ett bra spår  och var garanterad en bra resa. Mats Gunnarsson körde grymt bra och i sista sväng såg jag att det skulle gå hem.

Hur reagerade du när du insåg att det blev åtta rätt?

– Jag blev otroligt glad. Jag satt och jobbade in sista loppet ståendes i vardagsrummet. Jag brukar stå och mana på hästarna under upploppet så de ska springa fortare, ha ha. Undrar vad frugan tänker när jag gör det...

”Fick en drömstart”

Hur har reaktionerna från vinnarna varit?

– Det har varit många glada tillrop och gratulationer. Jag ser att det fanns några som inte varit med tidigare som valde mitt spel och fick en drömstart.

Vad är den härligaste reaktionen du fått från de som valde att rygga?

– En person skrev att han skakade av glädje, det var första gången han ryggade mig och var otroligt glad. Han tackade jättemycket. Sådant värmer.


ANNONS: Här kan du gå med i laget och ta rygg på ”Super-Marios” och Sportbladet-experternas andelssystem till V75 och V86. [Extern länk]


Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN