”Spelarna har missat mitt drag totalt...”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: ATG.SE, MARIA HOLMÉN/TR BILD
Dream Cash är ett av kvällens V86-drag.

För att ta hem storvinsten på trav måste du hitta skrällarna.

Sportbladets superexperter guidar dig inför onsdagens V86-omgång på Bergsåker och Solvalla.

Förra onsdagen drog bland annat Mario Lipovac in över 1,1 miljoner kronor på V86.

– Spelarna har missat mitt drag totalt, säger Sportbladets Erik Pettersson.

LÄS VIDARE


ANNONS: Storslam förra onsdagen för Mario Lipovac med 1,1 miljoner kronor inspelat. Här kan du gå med i laget och ta rygg på kvällens V86-system. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V86 och V75.

På lördag är det V75 på Solvalla och experterna håller högform:

Förra onsdagen på V86 prickade Mario Lipovac in alla åtta rätt under rekordjackpotten. Varje vinnande system gav 197 591 kronor och varje andel gav en nettovinst på 7 403 kronor. Totalt spelade Mario Lipovac in över 1,1 miljoner kronor.

Under lördagens V75-omgång prickade flera av Sportbladet-experterna in sex rätt, bland annat Mario Lipovac, Christoffer Wickman, Sportbladets Insider och Nils Larsson. Totalt spelades det in 403 000 kronor.

Här är experternas vassa drag till onsdagens V86-omgång på Bergsåker och Solvalla. Ta rygg på systemen genom att följa länkarna nedan.

V86-procenten uppdaterade klockan 11.30, den 13 februari.


ANNONS: Här kan du ta rygg på experternas V86-system i kväll. [Extern länk]


Mario Lipovac:

15 Buzzer Beater (V86-5) blir märkligt bortglömd tycker jag. Visst har inte visat någon toppform på sistone men jag tycker ändå han är bättre än raden. Han är van mycket tuffare motstånd och med minsta klaff tror jag han blir riktigt farlig trots det jobbiga utgångsläget. Att Ulf Eriksson hoppar upp ser jag som ett plus och jag vill varna för en spurtstark herre som kan komma långt ut i banan. Streckad till sju procent i skrivande stund.


ANNONS: Alla rätt och över 1,1 miljoner kronor inspelat totalt förra onsdagen. Här kan du ta rygg på ”Super-Marios” V86-system i kväll. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

5 Dream Lane (V86-4) är det bra förutsättningar för den här gången med bra utgångsläge över kort ­distans och med bara ston emot. Jag har faktiskt riktigt, riktigt bra känsla för henne. Jag tror hon tillsammans med vasse Carl Johan Jepson i ett tidigt skede av loppet placeras i ledningen och sedan tror jag inte att konkurrenterna når henne. I en mycket svår V86-omgång är det en mycket prisvärd spik. Streckad till 15 procent i skrivande stund.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Christoffer Wickmans V86-system. [Extern länk]


Sportbladets travredaktion:

– Markus Pihlström låter riktigt nöjd med träningsrundorna kring 12 Mr Matjes i V86-8. Läget är kallt, men hästen är nedstruken till spår 11 nu och gemene man förstår inte riktigt vikten av en sådan strykning, som är jättepositiv. Dessutom ska Mr Matjes få på sig ett helstängt huvudlag och få trava i en amerikansk sulky för första gången. Den kombinationen på en lite trög häst låter mumma. Kör! Streckad till fyra procent i skrivande stund.


ANNONS: Här kan du ta rygg på experternas V86-system i kväll. [Extern länk]


Erik Pettersson:

8 Dream Cash (V86-6) är en bra häst, men det verkar de tidiga V86-spelarna totalt ha missat, bara sex procent i skrivande stund. Jörgen Westholm har bra snurr på stallet och löser det sig det minsta så är den här Ready Cash-sonen med på fotot. Loppet håller i ärlighetens namn ingen vidare bra klass. Varför är 4 Tiger Journey 60 procent? Helt vrickat!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


Sportbladets Livesystem, Andreas Örtengren:

9 Star Commander (V86-2) är mycket intressant i min bok. Det är ungdomar/lärlingar som ska ut över medeldistans. Anders Eriksson sitter i sulkyn och från detta läge tror jag det kan bli en fin resa.

Senast på Solvalla fick man dra tåget i tredjespår och höll heroiskt till andraplatsen. Med två lopp i kroppen efter en kortare vila så kan detta mycket väl vara vinnaren i V86-2. Just nu lockar fem procent oerhört mycket.


Trav365:s liverapporterar från V86 med start klockan 19.30 i kväll. Här följer du kvällens liverapportering.


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Publicerad: