Travets egna tv-kanal till 1,6 miljoner hushåll

ATG Live kommer ingå i Com Hems grundutbud: ”Redan en uppskattad kanal”

Av: Erik Pettersson

Publicerad:
Foto: TR BIld

Från och med 17 februari ingår ATG Live i Com Hems grundutbud.

Travets egna travkanal når då ut till 1,6 miljoner hushåll.

– Sporten är brett förankrad runt om i landet och har en stark lokal närvaro från Jägersro i söder till Bodentravet i norr, Stefan Trampus, Chef Fastighetsaffär på Com Hem.

Från och med måndagen den 17 februari har alla som bor i ett hushåll med Com Hems tv-tjänster tillgång till ATG Live.
​- ATG Live-kanalen har vi hittills erbjudit som en del av våra betalpaket och det är nu mycket glädjande att kunna ta ännu ett steg och lansera kanalen i Com Hems grundutbud, säger Stefan Trampus, Chef Fastighetsaffär på Com Hem, i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

- Sporten är brett förankrad runt om i landet och har en stark lokal närvaro från Jägersro i söder till Bodentravet i norr. Med detta avtal på plats ger vi fler möjligheten att upptäcka bredden i travsporten.

”Vi är mycket nöjda”

Självklart är avsändaren till kanalen, spelbolaget ATG, nöjda med att snart kunna nå ut till så pass många hushåll från morgon till kväll - varje dag.

– Vi är mycket nöjda att vi nu får den här möjligheten att visa upp vår livesändning till en så stor del av Sveriges befolkning. ATG Live är sedan länge en mycket populär kanal för våra trogna kunder som regelbundet följer sändningarna och vi hoppas nu att ännu fler tar chansen att upptäcka tjusningen med kanalen och hästsporten, säger Johanna Åberg, ATG:s Head of Marketing.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN