”Hon kan ställa till det för många spelare”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: ATG LIVE, MALIN ALBINSSON/TR BILD
Hera di Quattro och André Eklundh är en av kvällens skrälltips.

För att ta hem storvinsten på trav måste du hitta skrällarna.

Sportbladets superexperter guidar dig inför kvällens V86-omgång på Åby och Solvalla.

– Mitt drag blir väldigt lite spelad i kväll. För lite, enligt mig, säger Sportbladets Erik Pettersson som prickade in alla rätt förra onsdagen på två olika system.


ANNONS: Över 460 000 kronor inspelat totalt förra V86-omgången. Här kan du gå med i laget och ta rygg på Sportbladet-experterna i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Åby och Solvalla och experterna håller bra V86-form.

Vid förra V86-omgången prickade fyra av lagets system in alla åtta rätt och laget spelade in över 460 000 kronor.

Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” satte alla åtta rätt på 9 rader, 2,25 kronor, enligt följande: 3 x 1 x 3 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1. Experten Erik Pettersson prickade in sex av åtta tipsettor i sin rankning.

Den totala vinsten för systemet blev 24 262 kronor och varje andel gav 1 617 kronor.

Erik Pettersson prickade även in full pott på systemet ”Erik Pettersson V86”. Den totala vinsten blev 97 231 kronor och varje andel gav 4 419 kronor.

Sportbladets Mattias Karlsson, som är spelläggare på ”Sportbladets Insider” ropade ut 2 Winner Bac (V86-8) som sitt miljondrag i onsdagens ”Skrällkollen”.

Här nedan hittar du experternas drag till V86-omgången på Åby och Solvalla i kväll. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 15.30, onsdagen den 27 mars.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-system i kväll. [Extern länk]


Erik Pettersson:

7 Hera di Quattro (V86-7) blir väldigt lite spelad i kväll. För lite, enligt mig. Hon kan öppna rätt okej från start och bör kunna hitta en fin position tidigt. Var bra på V75 senast och bra även näst senast när hon var nära att slå en bra häst på Åby. André Eklundh är vaken i sulkyn och den här kan ställa till det för många spelare. Tre procent!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system i kväll. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

1 Amphibian Madness (V86-5) är helt tappad i kväll och känns därmed jätteintressant. Stoet har haft knallform en längre tid och utgångsläget går verkligen inte att klaga på. Jag hoppas på rygg ledaren och open stretch till slut, då får konkurrenterna hålla i sig! Fyra procent just nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system i kväll. [Extern länk]


Mario Lipovac:

4 It Happend Again (V86-6) stod för en bra insats senast. Han gick snabbt ute i spåren och jag trodde han skulle bli mer påpassad i kväll. Man plockade av skorna fram senast och det gav en kick, det blir samma nu och från ett bra utgångsläge tror jag han får en bra resa och då sitter ingen säker till slut. Sju procent i skrivande stund smakar mumma.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Blogg i kväll. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

– Vill man åt miljoner på V86? Ja, det vill man! Drar till med ett långskott, 12 Chinaman (V86-2). I kväll maxas balansen och tränare Strömberg låter faktiskt uppåt, trots spår 12…

En strykning nu som gynnar och i ett öppet lopp kanske det kan bli lite fart, då blir Chinaman att räkna med. Den här rackaren är fin, men inte fått visa det än. I kväll? Boom! En procent just nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Insider i kväll. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

8 Olga Utca (V86-7) är en häst jag haft koll på under en längre tid. Sara Brodin årsdebuterade min sin egentränade häst för ett par veckor sedan och det var en fullt godkänt årsdebut. Med det loppet i kroppen borde hon vara framflyttad och med lite klaff från det tråkiga läget kan hon vara med i striden. Tre procent är mycket intressant.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start klockan 19.30. Här följer du liverapporteringen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem i kväll. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE