Skrällkollen V75

Jackpott 55 miljoner: ”Hon får gärna slå till”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Jägersro • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

TRAV

Jackpott 55 miljoner kronor och V75 på Jägersro. Det står på lördagens meny.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys i jakten på spikarna och miljonskrällarna. Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Min skräll får gärna slå till, säger Mattias Karlsson.

– Jag gillar modellen på min skräll i Uppfödningslöpningen, säger Erik Pettersson.

MISSA INTE: Senaste avsnittet av V75-podden ”Spets & Slut” i spelaren ovan.


ANNONS: Jackpott 55 miljoner – här kan du ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75. [Extern länk]


Ain’t Misbehavin och Johan Untersteiner är ett skrälltips på V75.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

V75 avgörs på Jägersro under lördagen med final i klassiska Svensk Uppfödningslöpning, V75-4. Omgången har spelstopp klockan 16.20 och kryddas med en jackpott på 55 miljoner kronor.

Missa inte det senaste avsnittet av Sportbladets V75-podd ”Spets & Slut”. Du lyssnar i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75-podden Spets & Slut”. [Extern länk]


Satte alla rätt på V86

Vid onsdagens V86-omgång prickade Sportbladet-experten Erik Pettersson in alla 8 rätt. Det gav en total vinst på 74 638 kronor, vinst per system 37 328 kronor och varje andel gav en nettovinst på 3 954 kronor.

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till V75-omgången. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 14.47 fredagen den 20 november.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Jäklar vad fina dom är Josef Franzls hästar. Jag tycker alla är riktigt fina i kroppen och de flesta presterar verkligen direkt på svensk mark. 1 Ovation L.A. (V75-3) blir storfavorit, men ska också så vara. Hon är snabb från start och har sett fin ut i Sverige tidigare. Tränaren låter mycket nöjd och det räcker för mig. Här tror jag på tidig ledning och sedan ska loppet vara över. 2 Becker tar ingen längd från start. Det avgör allt. Jag måste gå rakt ut på henne.

Miljonrensarna

5 Ain’t Misbehavin (V75-4) är på väg uppåt i procent, men fortfarande spelvänlig, därav får stoet plats under den här rubriken. Uppfödningslöpningen är öppen i år och den här donnan är ruggigt vass på speed. Spåret är perfekt och jag gillar Johan Untersteiner som skrällkusk. Får gärna slå till här... 11 procent.

9 Durello (V75-5) är i finfin form och här ser det att ut att bli rejält med överpace. Det krävs nog för seger också. Men om det blir för tuff körning kliver den här klassige travaren in i handlingarna...och avgör!? Fem procent.

Tänk på att...

... det är återigen en jättepott att spela om på V75, den här lördagen kan en ensam vinnare ta hem 55 miljoner kronor.

... precis som jag var inne på under spikrubriken, Josef Franzl har mycket fin statistik när han skickar hästar till Sverige. Ta med alla hans – om ni vill känna er säkra.

... 2 Alien Hill (V75-2) är anmäld barfota, men enligt det man hör så kommer det att bli skor runt om.

... 7 Easy Cash (V75-5) gör första i regi Bergh.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Har analyserat och analyserat, men kommer inte fram till någon annan lösning än att gå rakt ut på 2 Elian Web (V75-6). Hästen är startsnabb och kommer till ledningen. Hade fin form den här tiden förra året och i spets, på Jägersro, med Kontio som är en jäkel på att hålla igång blir hästen svårslagen. Motståndet skrämmer inte heller. Diamanten är bra, men att han ska kunna laddas – och ta sig förbi tror jag inte på. Det får skrälla i andra lopp. Stabil jackpott-spik.

Miljonrensarna

Tvååringslopp är alltid luriga och årets Uppfödningslöpning känns klurig så här på förhand. En del floppade i försöken och få såg där riktigt snärtiga ut över linjen. Men en jag verkligen gillar är 3 Icicle (V75-4). Jag är otroligt svag för modellen och senast visade han enorm startsnabbhet och klokhet. Det var även fin spänst över linjen. Jag är också mycket svag för kusken Anders Eriksson, han är värd en storseger. Fyra procent.

9 Staro Leonardo (V75-7) trodde jag på senast. Fast med allt då. Revansch nu? 12 procent.

Tänk på att...

... det är Jägersro som står värd för V75-tävlingarna denna helg. Där är ledningen väldigt värdefull.

... det är en fin jackpott på V75 med hela 55 miljoner kronor till en ensam vinnare.

... jag är svag för 4 Rackham (V75-1). Spåret är lurigt, men han ska definitivt vara favorit. ute i tufft gäng senast och gick en 08-avslutning. Tål att köras offensivt.

... Conrad Lugauer rycker skor på 9 Devs Daffodil (V75-2). Form! Ska med tidigt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

9 Felix Orlando (V75-4) är en mycket lovande tvååring som Per Nordström håller högt och tror mycket på under nästa år. Han var fin i uttagningsloppet och har gått framåt med loppet. Jag tror han är under kraftig utveckling och kan göra en riktigt bra insats den här gången. Örjan Kihlström upp är spännande och jag tar ställning!

Miljonrensarna

3 Vogue Face (V75-3) gör sällan en dålig insats och har varit bra. Han har inte fått vinna ännu men det är bara en tillfällighet. Räkna med att det är trimmat när det är hemmaplan och i lägsta klassen kan mycket hända. Ska räknas från bra utgångsläge. Två procent.

9 Staro Leonardo (V75-7) satt fast med mycket krafter kvar senast. Han håller toppform och blir det inget taktiklopp tror jag han kan spruta ner samtliga i avslutningen. 12 procent.

Tänk på att...

... Jägersro håller i helgens V75-omgång och det ser spännande ut.

... 4 Rackham (V75-1) håller hög klass, men det har varit en lång säsong och formen kan dippa.

... 6 Diamanten (V75-6) gör spännande debut för Björn Goop. Kan han vinna direkt?


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

2 Elian Web (V75-6) har perfekta förutsättningar och känns som en bra jackpottspik att luta sig emot. Han är väldigt snabb ut och biter ifrån sig oerhört bra från ledningen. Är allt bara som det ska så blir jag väldigt förvånad om han förlorar.

7 Easy Cash (V75-5) gör en väldigt spännande debut hos Bergh. Träningsrapporterna är bra och han har chans att komma till ledningen. Lyckas han blir han svårslagen men kan vinna från andra positioner.

Miljonrensarna

9 Staro Leonardo (V75-7) såg lysande ut som fastlåst senast på Jägersro och det borde kunna vara dags för en seger den här gången i stället. Har bra startryggar så han lär få en fin resa och då kommer han avsluta starkt över upploppet. 12 procent.

Tänk på att...

... det blev lättlöst på V75 förra veckan vilket betyder att vi har en ny jackpott att spela om nu. 55 miljoner kronor beräknas finnas i sjurättspotten.

... V75-2 är ett stolopp som känns svårlöst. 12 Gina Mearas har varit ute i många tuffa årgångslopp och skulle kunna skrälla till.

... 9 Felix Orlando (V75-4) är en väldigt lovande tvååring som ser ut att ha mycket utveckling i sig. Intressant läge och med Kihlström i sulkyn kan han bli svår att besegra.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén

Spikarna

1 Ovation L.A. (V75-3) är snabb från start och mycket talar för att hon tar hand om ledningen. Kan leda runt om.

2 Elian Web (V75-6) är allround och går från alla lägen men han fungerar bäst i ledningen. Här har han fått ett önskeläge och blir svårslagen.

Miljonrensarna

9 Staro Leonardo (V75-7) går jämnt och bra. Har läge för att få ett passande rygglopp. Ses med lite segerchans och måste streckas. 12 procent.

Tänk på att...

... det är jackpott för andra lördagen i rad när Jägersro slår upp portarna.

... russinet i kakan är Svensk Uppfödningslöpning, V75-4.

... hemmatränaren Per Nordström har en trio till start i loppet. Har tagit med två av hans hästar på kupongen och känner mig säker med det.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets alla system. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Följ miljonjakten på V75 – med Trav365

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Skrällkollen V75

V75

V75-tips

Trav

Hästar