”Min V86-skräll blir totalt bortglömd...”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 21 oktober på Jägersro och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Alla åtta rätt på systemen V86 i sista stund och Sportbladets Insider förra onsdagen och över 72 000 kronor i vinst per system.

I kväll avgörs V86 på Jägersro och Solvalla och experterna har synat omgången.

Du kan rygga andelssystemen via länkarna nedan.

– Min skräll har ett tråkigt läge men blir totalt bortglömd, säger Sportbladets Nils Larsson.

– Joakim Lövgren har tokform på stallet, mitt drag blir underspelad, säger Erik Pettersson.

▪▪▪ MISSA INTE: Senaste avsnittet av V86-podden ”Spets & Slut”. Du hittar det i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här ryggar du andelssystemen i kväll på V86. [Extern länk]


Capital Gain C.C. är ett skrälltips i kväll på V86.
Foto: LENA EMMOTH/TR BILD
Capital Gain C.C. är ett skrälltips i kväll på V86.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll avgörs V86 på Jägersro och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

Lövgren gästar V86-podden

Missa inte senaste avsnittet av Sportbladets V86-podd ”Spets & Slut” med vassa spikar och en het gäst. Den här veckan är det Joakim Lövgren som gästar och varnar för en häst. Du hittar senaste avsnittet i spelaren ovan och nedan.


ANNONS: Här ryggar du V86-poddens system i kväll. [Extern länk]


Fyra system med alla rätt

Vid förra onsdagens V86-omgång prickade två Sportbladet-system in alla åtta rätt:

V86 i sista stund med Mario Lipovac:

Vinst per system: 72 400 kronor.

Nettovinst per andel: 4 527 kronor.

Sportbladets Insider:

Vinst per system: 71 977 kronor

Nettovinst per andel: 4 448 kronor.

Vid lördagens V75-omgång prickade två Sportbladet-system in alla sju rätt: V75 i sista stund med Mario Lipovac gav 18 587 kronor per system och Sportbladets TV-system gav 14 940 kronor per system.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 13.43, onsdagen den 21 oktober.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Det är en svår V86-omgång att bena ut på onsdag och spikbuden växer inte direkt på träden. Men jag tycker det ser bra ut för 6 Dreamgirl Hall (V86-4). Peter Untersteiner har snurr på grejerna och nu hoppas Örjan Kihlström upp i sulkyn. Som jag löser spetsstriden så piper hon till ledningen och där trivs hästen. Nu ser det ut som en ändring i utrustningen då det lyser rött på ”amerkansk sulky” på atg.se, men det gick hon i även senast och såg ut att trivas fint. Kihlström är säker i dessa lägen och en grym spetskusk. Hela vägen!

Miljonrensarna

Jag tycker att V86-2 är vidöppet. 3 Rasmus Raz har skrällt rejält förr på Solvalla och kan mycket väl göra det igen. Från ett bra spår bör det bli en fin resa och då kan allt hända. Nu åker ”norsken” på igen och den svarar Rasmus fint på. En procent.

9 Olivera (V86-3) varnar Joakim Lövgren för inför onsdagens lopp. Och han har tokform på stallet. Är underspelad i skrivande stund och ett måste på min lapp. Nio procent.

1 Usain Henna (V86-8) ser riktigt fin ut för dagen och kan öppna okej från start. Det finns ledningen i boken och skulle han hålla på, kan det hålla till mål. Kul idé! Sju procent.

Tänk på att...

... 1 Chumani (V86-1) kommer från riktigt fina prestationer och får ett fint lopp på innerspår nu, men motståndet är tuffare nu och hon är ”bara” ett fyraårigt sto som stöter på äldre hingstar och valacker nu.

... 9 Qvidja’s First (V86-2) var riktigt bra senast och nu aviseras skoryck. Runt om. Mycket intressant.

... Lövgren låter lite låg angående 5 Comanche Moon (V86-7).

... Daniel Wäjersten hänger på en bajk på 4 Esprit Sisu (V86-8) den här gången. Är alltid svårslagen i klassen när han fungerar fullt ut. Brukar trivas på hösten.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

6 Dreamgirl Hall (V86-4) är en fin märr som verkligen är en sprinter. Hon gav sig motvilligt från ledningen senast och jag är inne på att Örjan Kihlström placerar henne i lednigen den här gången också. Därifrån tror jag att hon har bra chans att spåra runt om. Håll igång Örjan! 

Miljonrensarna

11 G.R. Winnie (V86-3) har gjort två starka insatser på lsutet och en seger kommer när som helst. Bakspår är aldrig roligt men hon är ganska kvick och kan komma igenom bra, får hon sedan sin resa då kan hon slå till. 15 procent mot favoritens 34.

7 Cobbys Olifant (V86-5) har varit godkänd i två lopp efter vila och nu tror jag formen börjar komma på allvar. Han tål distansen och får han bara rätt resa då har han en tung avslutning som kan fälla motståndet. 11 procent.

Tänk på att...

... det är Jägersro och Solvalla som är värdar för V86 denna vecka.

... 9 Armour As (V86-1) har lite svårbedömd form. Kapacitetsmässigt höjer han sig och skulle det fungera för honom då kan han vara bäst.

... 4 Hunt Am (V86-6) var sämre senast i kvalet till Kriteriet. Han har tränat bra men procenten blir lite väl hög och det ska man tänka på.

... 6 Voltaire Gifont (V86-8) står på tur för seger, se upp för honom tidigt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Steen Juul är säker vad gäller chansbedömningen och han gillar verkligen 1 Elephant (V86-5) - det hör man. Litet fält och tuffa hästar på tillägg. Men får den här starke hästen tuffa på i ledningen blir han inte så lätt att rå på tror jag. Ett givet spikbud. Nu blir det barfota bak, han har gått med skor i de två senaste starterna.

7 Pastore Bob (V86-7) tror jag hittar till ledningen den här gången. Därifrån är han inte så lätt att tas med, inte för de här motståndarna i alla fall. Johan har bra snurr på stallet och Jägersro är en fin spetsbana.

Miljonrensarna

2 Ornello (V86-1) var riktigt bra senast, bakom riktigt bra hästar. Nu ser det lite enklare ut och spåret är bra, så jag förstår inte varför spelet inte hänger med. Känns som ett måste-drag i den här omgången. Fynd! Nio procent.

4 Esprit Sisu (V86-8) trivs bra på hösten och var rent grym den här årstiden i fjol. Nu åker jänkarvagnen på igen och jag gillar hästen. Spåret är bra och Wäjersten är säker. Skulle kunna vinna det här loppet med grovjobb under vägen och jag läser fem procent. Fem procent! Det är på tok för lågt. Jag hoppas att spelet fortsätter att vara lågt, då kan det vara en chansspik. 16 procent mot favoritens 36.

Tänk på att...

... det är Solvalla och Jägersro som arrangerar V86-tävlingar den här onsdagen.

... Joakim Lövgren har grym snurr på stallet efter en liten down-period. Se upp för hans hästar på onsdag och i närtid.

... 1 Elephant (V86-5) är ett spikförslag, som jag skriver om här ovan, 57 procent nu. Här gäller det att följa speltrenden.

... 8 Wild Love (V86-7) har en galen form just nu, men från det här läget, med startsnabba hästar innanför ser det tufft ut. Kommer nog bli överspelad.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

9 Armour As (V86-1) har inte fått till det på slutet men det här är loppets klart bästa häst i mitt tycke och då Jerry Riordan låter nöjd med honom i träningen så räknar jag med en normal insats. Blir väldigt svårslagen!

10 Tullibardine Boe (V86-4) är under en häftig utveckling och hon ser ut att ha mycket att hämta framöver. Kan avsluta väldigt snabbt och blir det bara lite tempo under vägen blir hon inte enkel att stå emot över upploppet. 21 procent mot favoritens 56.

Miljonrensarna

6 Panamera (V86-5) är en klart bra stayer som gör jämna och fina lopp hela tiden. Nu tycker jag uppgiften ser väldigt intressant ut då det inte är så många hästar på de främre volterna och det kan vara dags för en seger här. Åtta procent.

12 Capital Gain C.C. (V86-6) är en lovande treåring som näst senast avslutade väldigt bra i ett uttagningslopp till Kriteriet och senast så blev han fast med alla krafter sparade. Utgångsläget är såklart väldigt tråkigt men han ser ut att bli totalt bortglömd. Kan fälla allt med minsta klaff. Två procent.

Tänk på att...

1 Chumani (V86-1) har utvecklats och överraskat mig med två raka segrar. Motståndet hårdnar dock och hon ser ut att bli lite överspelad i V86-inledningen.

7 No Limit Royalty (V86-2) får Örjan Kihlström i vagnen nu. Brukar ha svårt med stilen i slutsvängen men sköter han sig så kan han bli svårslagen från ledningen.

8 On Track Piraten (V86-8) är tillbaka och han visade senast att han blir att räkna med även under den här vintern. Trots utgångsläget så ska han inte räknas bort.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga Nils Larssons V86-system i kväll. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE