Skrällkollen V75

”Skrällen intressant till kul V75-procent”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Örebro • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

TRAV

Två Sportbladet-system prickade in alla sju rätt förra lördagen på V75 med över tusenlappen tillbaka per andel.

Lördagens V75:a avgörs på Örebro. Här är experternas djupanalys. Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Min skräll kan bli intressant till kul V75-procent. säger Sportbladets Erik Pettersson.

MISSA INTE: Senaste avsnittet av V75-podden ”Spets & Slut” i spelaren ovan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


Johan Untersteiner och Ingo är ett skrälltips på V75.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

V75 avgörs på Örebro under lördagen. Omgången har spelstopp klockan 16.20.

Två system med alla rätt

Vid förra lördagens V75-omgång satte två Sportbladet-system alla sju rätt.

V75 i sista stund

Vinst per system: 18 587 kronor

Nettovinst per andel: 1 130 kronor.

Sportbladets tv-system

Vinst per system: 14 940 kronor

Vinst per andel: 1 345 kronor


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75-podden Spets & Slut”. [Extern länk]


Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till V75-omgången. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 12.45 fredagen den 23 oktober.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

6 Västerbo Pokerface (V75-6) har en bra chans. Det är en lite flegmatisk häst som man får sitta och påminna lite under vägen. Timo Nurmos låter extremt nöjd med hästen, och jag tar rygg på formtränaren. Örjan Kihlström lär spänna blicken i ledaren här och försöka köra sig till ledningen. Jag tror att den planen lyckas och då måste hästen bli svårslagen. Stor, stor favorit, men jag hittar ingen att gardera med, så väljer att gå på Pokerfacet.

Miljonrensarna

6 Cargo Door (V75-1) skulle kunna lugga övriga på ledningen i sitt lopp. Väl där, eller från typ rygg på ledaren, ska hästen räknas tidigt. Vi får spel under tio procent när jag skriver dessa rader, det tycker jag är för lågt. Nio procent.

3 Pastorns Lady (V75-2) är startsnabb och trivs förträffligt över kort distans. Tränare Juhani Partanen har säkert ställt i ordning lite extra till hemmaplan. Åtta procent.

3 Livi Oboy (V75-4) är en bra häst, men jag tycker inte spelet hakar på. Ska med! Sju procent.

Tänk på att...

... Örebrotravet är värd för lördagens V75-tävlingar. Där har vi ett mycket kort ­upplopp på 175 meter. Att ha ledningen är ingen dum idé.

... Micke J Andersson ändrar till ”hela paketet” med sin 10 C.M.T.Queen Bee (V75-4). Det blir barfota runt om och jänkarvagn.

... Timo Nurmos har riktigt fin stallform och det låter väldigt bra på 10 Seismic Wave (V75-5) inför detta. Blir nog svårstoppad utan för mycket strul på vägen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Det ser ut att bli en rejäl startrusning i V75-5 på lördag. Det skulle gynna min spik 10 Seismic Wave – mycket. Det låter riktigt bra på hästen från tränare Timo Nurmos och Seismic Wave är ruggigt snabb från start och kan följa med bra från start. Har redan vunnit V75 från bakspår på Örebro, så han hanterar banan. Den här kan Kihlström vara offensiv med tidigt i loppet, han tål att gå i den här klassen. Som jag ser det är det en toppspik. Hoppas få en okej spelprocent.

Miljonrensarna

8 Ingo (V75-1) är en bra häst som det låter bra på inför den här starten. Är snabb i volten och borde kunna rygga 1 The Bald Eagle på ett ett fint sätt från start. Får han rygg på ledaren eller tredje inner känns det här mycket intressant. Kul procent. Tre procent.

Micke J har fin snurr på stallet och det ser ut att kunna gå f ö r fort i V75-4, det skulle gynna 10 C.M.T.Queen Bee som nu ska gå barfota runt om och troligtvis i en bajk. Fyra procent.

12 Milliondollarrhyme (V75-7) har uselt spår, men åker kanske med på min lapp. Åtta procent.

Tänk på att...

... lördagens V75-omgång avgörs, i mitt tycke, på Sveriges tråkigaste bana. Upploppet mäter 175 meter och det blir lite speedway-karaktär på loppen. Har du hittat ledaren i loppen kommer du långt.

... norske 11 Strong Pepper (V75-1) är en riktigt fint häst som vann på 12,7 med volt, full väg, i somras. Om Erik är först fram av bakspåren är det vettig chans.

... 8 Quarcia (V75-3) är förmodligen oslagbar om hon får ”sitt” lopp i rätta ryggar.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

7 Kantens Rose (V75-2) är en tuff märr som jagar fjärde raka. Hon har övertygat stort hos Robert Bergh som visar fin form på stallet. Hon har en av de bästa kuskarna i fältet och tål att göra en del själv. Kan vinna den tuffa vägen.

8 Quarcia (V75-3) avslutade starkt bakom tuffa hästar senast. Hon har innerspår på tillägg men öppnar bra, kan Kim Moberg hitta ut tidigt tror jag man kör offensivt och det finns på kartan att man får ledningen. Oavsett ska hon passas tidigt.

Miljonrensarna

3 Accolade (V75-6) är en tuffing som fick göra jobbet själv senast och höll bra till andraplatsen. Eric Martinsson har fin snurr på hästarna och jag tror han kan vara före favoriten från start och skulle han få ledningen kan det räcka långt. Fyra procent.

Tänk på att...

... 12 Van Gogh Z.S. (V75-1) gjorde ett riktigt vasst lopp senast. Kommer vara förbättrad den här gången och man får se upp för honom.

... 8 Quarcia (V75-3) var riktigt bra senast när hon var tvåa före hästar som Inti Boko och Hill Street. Löser det sig är hon långt framme.

... 10 Seismic Wave (V75-5) är en topphäst som brottas med bakspår, vilket aldrig är enkelt på Örebro.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

6 Prime Lini (V75-4) debuterade sent som sexåring förra året och har sedan dess hunnit med elva starter med fem segrar. Han står perfekt inne på pengar och är blixtsnabb ut och jag har svårt att se att någon invändigt skulle klara av att svara ut honom, trots ett par startsnabba konkurrenter. Jag gillar procenten, Örjan upp och Nurmos har Sveriges bästa stallform. Kommer han till ledning tror jag det är stenklart!

Miljonrensarna

11 Make More Cider (V75-2) var tillbaka efter ett par månaders uppehåll senast och såg fin ut som trea från rygg ledaren. Det här är en grundkapabel häst som kan mycket vid ljusa stunder och han har säkert gått framåt med loppet i kroppen. Det är inte ovanligt att det går lite för fort i ungdomsloppen och då skulle han kunna komma in i matchen trots läget. Gustav Johansson är vass i sulkyn och Johan har form på stallet! Tre procent.

Tänk på att...

... 3 Accolade (V75-6) har höjt sig en nivå i de två sista starterna och kommer med rejäl form. Han klarar distansen, gillar årstiden och väljer man att gardera favoriten så ska han med tidigt på kupongen.

... V75 avgörs på Örebro denna lördag där upploppet mäter korta 175 meter. Spets och positionerna i främre träffen är därför värda väldigt mycket.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén

Spikarna

7 Kantens Rose (V75-2) har hunnit med åtta starter och i fem av dessa har hon vunnit. Tål att göra jobb på egen hand.

6 Västerbo Pokerface (V75-6) var riktigt fin senast då han via tidig attack till dödens, vann över konkurrenterna. Gynnas av lång distans. Trots hårt motstånd bör han klara detta.

Miljonrensarna

15 Tessy d’Ete (V75-3) är ett av Europas främsta ston. Dubbla tillägg är inte lätt men hon är stenhård och har visat sig trivas med voltstart. Kan köras offensivt tidigt men även avsluta starkt. 17 procent.

Tänk på att...

... Örebrotravet står som värd för lördagens V75-omgång, men tyvärr utan två-åringarnas drabbning i Svampen, som ligger utanför V75:an, men det är bra lopp som bjuds ändå.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets alla system. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Följ miljonjakten på V75 – med Trav365

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Skrällkollen V75

V75

V75-tips

Trav

Hästar