V75-tips

”Skrällen har superform – vi får en V75-procent”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Jägersro 20 november • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Trav365

Joakim Lövgren och enprocentaren Global Workaholic varnas det för på V75.
Joakim Lövgren och enprocentaren Global Workaholic varnas det för på V75.

TRAV

V75 avgörs på Jägersro under lördagen.

Här är Sportbladet-experternas heta spikar och miljondrag till omgången.

– Min skräll har superform och är streckad på en procent, säger Erik Pettersson.


ANNONS: V75 på lördag. Här kan du rygga experternas andelssystem. Spelstopp lördag: 16.20. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75, V86, GS75 och V64.

V75 avgörs på Jägersro på lördag. Spelstopp: 16.20.

MISSA INTE: V75-intervjuerna med Mario Lipovac med hetaste snacket. Läs här.

V75-PODDEN: Lyssna på senaste avsnittet i spelaren nedan.

BJÖRNKOLLEN: Björn Goop synar lopp för lopp. Se klippet i spelaren ovan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75 i sista stund”. [Extern länk]


Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång. Här är spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V75-procenten är uppdaterade 14.43 fredagen den 19 november.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets V75-intervjuer”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Tidiga V75-tanke”. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

1 Piemonte (V75-5) tävlar i helt fel klass. Egentligen hade det räckt med dessa ord. Något mer? Han kommer med riktigt fina vitsord från Tyskland och senast var han ute i storloppet Grosser Preis von Deutschland. Där mötte han hästar som har tjänat miljoner. Han? 185 000 kronor. Och stallet trodde på chans där. Det säger en hel del. Här kan spåret bli en fälla, men jag litar på att Lövgren löser den biffen. Resten bör vara formalia mot det här motståndet. Se och njut, han är en riktigt flott tekniker.

Miljonrensarna

6 Dragster (V75-3) växlar man upp med en jänkarvagn nu. Var riktigt bra förra vintern och är vass med rätt resa. Här kan det bli perfekt kört och jag vill varna! Fem procent.

Markus Svedberg har en riktigt härlig märr i 11 Escada (V75-4). Tufft begära seger från det här läget, men blir det något tok så kan hon komma in i matchen. Det är ändå orutinerade tvååringar vi snackar om. En procent.

Tänk på att...

… det är V75 på Malmö-banan Jägersro. Som vanligt är det bra med vettiga spår där. Många lopp vinns i ledningen.

… 1 Sweetman (V75-7) gjorde sitt livs lopp senast och har superform. Distansminus nu. Men distansplus för 11 Rackham som var grym bakom Sweetman senast. Omvänt resultat nu? Jag är inne på Rackham!


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Jägersro har fått ihop en mycket smaskig V75-omgång i mitt tycke. När en tvååring blir spelad upp emot 80 procent så firar vi jul redan i november. 2 Tetrick Wania (V75-4) har varit helt överlägsen, det är inte det – men att singla till den hutlösa procenten på en orutinerad unghäst med Riina Rekilä i sulkyn? Nä, det får andra hålla på med. Då ska tilläggas att jag håller en extra tumme för Riina – hon verkar fantastisk.

Jag går på en fräckare variant. Anders Pedersen kommer med 3 Ideaal (V75-1), sätter upp Erik Adielsson och utrustar hästen med ett norskt huvudlag för första gången. Det här ser ut som en riktig häst och lyckas Erik få till styrningen och hitta ryggar till 400-500 metrar till mål – då är det över. Kan jag nästan utlova. Ni som garderar kan gå kort, 3, 6, 9 gör upp – i den ordningen. Nio procent.

Miljonrensarna

6 Afrodite Face (V75-2) är en härlig märr som det låter strålande på från Kolgjini-håll. Springspår är läckert och träffar Adrian perfekt så kanske man kan få en halv längds försprång på 1 Nocturne Zon. Tror Lövgren kan släppa då – det är inte så kul att svara Kolgjinis i sådana lägen och luckan brukar ju alltid komma. I spets? Ja, där blir Afrodite inte lätt att tas med. Sju procent.

7 Global Workaholic (V75-6) ska gå i jänkarvagn för första gången och har superform. Det har även tränaren Joakim Lövgren på stallet. Hur det ska gå till från det här utgångsläget? Ingen aning. En procent.

Tänk på att...

… det är V75 på Jägersro den här lördagen. Ser ut att bli varmt väder i Malmö och kanske någon liten nederbörd. Bör bli bra förhållanden.

… Rick Ebbinge ligger lågt på 8 Indigo (V75-1).

… det är bra rapporter på 7 Upstate Face (V75-3). Förstahäst – men vågar inte spika. Formen? Och skor runt om är inte samma sak på den här hästen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 Tetrick Wania (V75-4) har imponerat något enormt och det ser ut som en femårig häst och inte en orutinerad tvååring. Procenten blir ruskigt hög och det är spel vi sysslar med, men när alla har så stor respekt så tror jag Riina Rekilä kan köra fram när hon vill och överta ledningen. Han kan vinna från fler positioner och ses med toppchans.

1 Piemonte (V75-5) gör en spännande debut för Joakim Lövgren som har ruskig stallform för dagen. Det är en häst jag kollat i tyska lopparkivet och jag gillar verkligen vad jag ser. Han är ganska kvick från start, men jag tror inte loppet avgörs där. Kommer Joakim ut från innerspår tror jag han kan vinna med flera upplägg. Rolig spik!

Miljonrensaren

10 Amerindienne (V75-6) är en fin häst som har problem med aktionen från gång till gång, men är kapabel. Man har matchat honom snyggt inför den här uppgiften och tränare Stefan P Pettersson tror att kan kommer leverera en stark prestation. Han kan vinna på flera olika sätt bara han får ihop aktionen. Till åtta procent är han given.

Tänk på att...

9 Hannibal Face (V75-1) har behandlats efter senast och känns jättefin. Får han aktionen att stämma tror jag han är huvudet högre än övriga.

13 Alhambra Mail och 15 Devs Daffodil (V75-2) inte kunde ta något med likande förutsättningar senast. Det blir tufft den här gången också mot bra hästar som står på start.

1 Harran Boko (V75-3) har toppform och trivs på sin hemmabana. Per Nordström är tydlig med taktiken och han tror man kan leda väldigt länge.

1 Sweetman (V75-7) var riktigt bra senast och man räknar med en liknande prestation igen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spikarna

6 Black Mission (V75-1) har ett perfekt startspår och jag läser loppet som spets och slut. Kusken Thomas Uhrberg på hemmaplan, det är här han tar sina V75-segrar. 18 procent är spelvärde.

1 Harran Boko (V75-3) varnade jag för i senaste starten på Eskilstuna där han gick fortast över mål. Bestämde mig redan då för att spika ekipaget i nästa start om han skulle ha framspår. Spets och slut – blommor och bin. Kusken Per Nordström är i sitt livs form. 24 procent på strecken.

Miljonrensarna

11 Escada (V75-4) satt med ton kvar i linorna i uttagningsloppet. Lita på att hästen kommer göra ett kanonrace denna start. En procent är i underkant...

11 Red Mile Brodde (V75-6) gör sällan dåliga lopp och nu får vi en bike på. Han är med väldigt tidigt på min kupong till tre procent.

Tänk på att...

… jag är extremt svag för Lövgrens kommande stjärna 5 Oscar L.A. (V75-7). Jag tycker han ska vara favorit i avslutningen och i stället för 1 Sweetman.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Stora” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


Christer ”Krukan” Eriksson:

Spikarna

2 Tetrick Wania (V75-4) heter Nordens nya stjärna. Endast två år men han ser han ut som en fyraåring. Bara vinner Svensk Uppfödningslöpning.

I V75-2 leder 1 Nocturne Zon länge, jag tror på hela vägen. Detta förvaltar Joakim Lövgren väl. 17 procent.

Miljonrensarna

Samme Jocke Lövgren kör enligt mig omgångens bästa skräll i V75-6, nämligen 7 Global Workaholic till en procent.

Fredrik Persson har kanonform på stallet. Kan leda länge 3 Runaway Day (V75-5) som för dagen körs av Stefan Persson. Sju procent.

Tänk på att...

… det gäller att vara med i den främre träffen in på upploppet på Jägersro, den berömda nedförsbacken finns nog där.

… denna omgång gäller till finalerna på Solvalla annandag jul, där vill alla vara med.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Megalapp” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spiken

V75-5 är ett relativt ”rundspelat” lopp och hästarna har inte jättemycket pengar på sig. I de här lägena tycker jag om att försöka komma billigt undan och denna omgången blir inget undantag. 1 Piemonte känns som en ”riktig häst” med sina sex segrar på elva starter. Han har haft spår ett bakom bilen tidigare, i Berlin, och spetsade då enkelt utan att maxas. Håller han uppe ledningen över kort distans känns halva loppet vunnet på Jägers och med tanke på hur strecken sitter tar jag ställning.

Miljonrensaren

7 Global Workaholic (V75-6) var fin senast vid segern på V86 efter en vass avslutning. Tuffare emot nu, men Lövgren har otrolig snurr på stallet och nu blir det dessutom första bike. Till den här procenten åker han med på min kupong. En procent.

Tänk på att...

… jag tror att 8 Indigo (V75-1) är bästa hästen i inledningen. Hittar han ut från sitt stängda läge lär han segerstrida.

9 Georgia Am (V75-2) kommer med form och kuskförstärks å det grövsta.

2 Tetrick Wania vinner V75-4. Luta er tillbaka och njut av sporten.


V75-LIVE: Klockan 15.00 inleder vi liverapporteringen från V75 från Jägersro under lördagen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

9 Georgia Am (V75-2) har gjort bra lopp varje gång. Sköt till bra näst senast från rygg ledaren. Startar med bra segerchans och med Björn Goop i sulkyn för första gången.

2 Midnight Special (V75-5) har visat fin form en längre tid. Höll bra efter ett tufft lopp senast. Hästen har fått ett perfekt startspår och kort distans passar bra. Elva procent.

Miljonrensaren

1 Sommerbrise (V75-4) vann med krafter kvar senast. Har vunnit tre raka från spets. Möter nu omgångens störste favorit, men tycker att hon är första motbudet om 2 Tetrick Wania gör bort sig.

Tänk på att...

… Jägersro står för värdskapet på lördag med många fina lopp.

… Svensk Uppfödningslöpning är V75-4. I det loppet startar 2 Tetrick Wania som jag går emot och hoppas på min skräll 1 Sommerbrise.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: V75 på lördag. Här kan du ta rygg på Sportbladets andelssystem på lördag. Spelstopp 16.20. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

V75 I SISTA STUND: ”Sticker ut hakan – han stormvarnar för skräll”

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V75-tips

V75-tips

V75

Trav

Hästar