Olivia Wilde

Det senaste om Olivia Wilde. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Olivia Wilde på Aftonbladet.se.

16 FEBRUARI AFTONBLADET TV NYHETER

74. The Weeknd ligger till sina egna låtar och allt är Justin Timberlakes fel?

 Ett jättetrevligt avsnitt kommer lastat med frågor från våra lyssnare! Vi tar upp Justin Timberlakes ursäkt till Britney Spears och tar er tillbaka till studen på Superbowl 2004 som förstörde Janet Jacksons karriär för evigt. Michelle förklarar kvinnlig anatomi för Max som har väldigt svårt att förstå sig på Kim Kardashians senaste underklädeslinje. Var Taylor Swift någonsin ihop med Ivanka Trumps styvsyster Karlie Kloss och är Olivia Wilde och Harry Styles förhållande verkligen på riktigt?

15 JANUARI AFTONBLADET TV NYHETER

69. Armie Hammer är kannibal och Kim har ansökt om skilsmässa?

 Löpsedlarna må fokusera på USAs haveri till politiska situation, men inte ens en stormning av Kapitolium kan distrahera oss från skvaller om Kim Kardashian och Kanye Wests skilsmässa. Vi bryter ner det lilla vi vet och hur trovärdiga ryktena är.
Vidare tar vi upp Hollywoods nya favoritpar: Harry Styles och Olivia Wilde. Vilken otrolig duo och kanske det enda som bådar gott inför 2021? För när Max läser upp läckta meddelanden från Call Me by Your Name-skådisen Armie Hammer så utlovas en känsla som endast kan beskrivas som en stormning av hjärnkontoret. Trigger warning för kannibalism? Tack för oss!