Ledarhundens fräcka kupp – lurar matte till djuraffären

Publicerad 2018-04-27

Danielles ledarhund Thai vet precis vart de ska – till affären som säljer coola hundprylar.

Det vet dock inte matte.

Ledarhundens sluga busstreck har väckt stor uppmärksamhet på sociala medier.

Ledarhundsföraren Danielle Sykora, 20, pluggar i en annan stad, men kommer hem till familjen i New Jersey varje helg. Danielle, systern Michele och deras pappa brukar då ta en tur på stan för lite shopping.

När de passerar en viss affär i köpcentret händer dock alltid samma sak. Affären Cool Dog Gear tycks ha en särskild dragningskraft för den fyrbenta familjemedlemmen.

Filmen där hunden Thai leder in sin ovetande matte för att handla coola hundprylar har fått enorm spridning sedan systern lade ut den i sociala medier.

– Ibland visar han mig ställen han bara tycker om. Han kan visa mig till Starbucks, eftersom han vet att jag gillar Starbucks, och han tar mig till djuraffären, eftersom hundgodis är kul, säger Danielle till Buzzfeed.

Även om Thai är busig i bland försäkrar båda systrarna att han är en lojal och duktig ledarhund. Danielle skulle inte byta ut honom mot en lydigare hund för allt i världen.

– Ledarhundar är oftast de som ställer till med mest trubbel, men det beror bara på att de är så himla smarta, säger hon till Buzzfeed.