Murray efter operationen: ”Jag vill fortsätta spela”

avIbraheem Alsalman

Foto: TT

Tennisstjärnan Andy Murray har haft stora höftproblem.

Karriären såg dyster ut och Murray tvingades till en operation.

Nu kommer det ett glädjebesked för skotten.

– Om det är möjligt, då kommer jag fortsätta tävla. Jag hade älskat det, säger han.

Den tidigare världsettan och trefaldige Grand Slam-mästare har länge kämpat med sina skador där han hade framför allt hade smärta i höften.

Under årets Australien Open kämpade han i fyra timmar, innan han föll i den första omgången. Många talade om att det kunde ha varit hans sista match någonsin.

– Jag har gjort allt jag kunnat för att få min höft att kännas bättre men det har inte hjälpt mycket. Jag tror att det finns en risk att Australian Open är min sista turnering, sa han efter den tunga förlusten.

”Kommer fortsätta tävla”

Men nu kommer det ett positivt besked.

Andy Murray har genomgått en lyckad höftoperation och vill nu komma tillbaka till tennisplanen. Detta efter att ha haft en konstant smärta i 18 månader.

– Jag är mycket gladare nu än vad jag var för tolv månader sen. Jag har ingen smärta i höften för det har jag haft länge, säger han enligt Daily Mirror.

Han har endast spelat tolv matcher under hela 2018. Och nu siktar han mot en comeback i den anrika turneringen Wimbledon.

– Återhämtningen har gått segt men bra. Men jag måste vänta och se hur saker och ting utvecklar sig. Om det är möjligt, då kommer jag fortsätta tävla. Jag hade älskat att tävla, säger Murray.

ARTIKELN HANDLAR OM