Burrata med lime och brynt smör

Av Elisa Amorelli

(4)

Vad tycker du?

Burrata med lime och brynt smör

Den här krämiga burratan blir en riktig smakupplevelse med sur lime, strark jalapeño, stekt panko och brynt smör. Mums!

Recept ur boken ”Goda grejer” av Frida Lund (Mondial förlag).

Burrata, jalapeños, stekt panko, lime och brynt smör.

Ingredienser

  • 150 gburrata
  • 0,5 dlPanko ströbröd
  • 25 gsmör, plus en klick till stekning
  • zest från 1 lime
  • 0,5 stjalapeño
  • havssalt, till garnering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Burrata med lime och brynt smör

Elisa Amorelli

Elisa Amorelli är reporter och redaktör på Aftonbladet Godare. Hon har en journalistexamen vid Göteborgs universitet och en kandidatexamen i media- och kommunikationsvetenskap från Uppsala universitet. Hon har även studerat vid Freie Universität i Berlin och jobbat som reporter på flera nyhetsmedier. I vår går Elisa på en vinkurs i Rom. Genom flera personliga texter får läsarna följa med och lära allt från början: hur man skålar, smakar och njuter av vin som en riktig italienare.