Kvick och god kassler

Av Jon Hansson

(13)

Vad tycker du?

Kvick och god kassler

Kassler med potatis och dijonsenap – en god och lättlagad familjemiddag som mättar alla magar! Kassler är en svensk klassiker som oftast kommer i skymundan på kötthyllan, men med det här receptet får den glänsa på nytt.

Kassler med potatis och dijonsenap

Ingredienser

  • 500 gKassler
  • 8 potatisar
  • 200 gfrysta grönsaker, wokgrönsaker eller rotsaker
  • 1 grönsaksbuljong
  • 3 mskHackad persilja
  • Fransk senap
  • 5 dlVatten
  • Peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kvick och god kassler

Jon Hansson

Jon Hansson är journalist med 40 år i yrket, skrivit tolv kokböcker innehållandes över 2500 recept, diplomerad sommelier, vin- och matfantast. Testar olika matnyttigheter, från mozzarella till kockknivar på Aftonbladet Plus. Skriver även för krogguiden White guide och Magasin måltid.

Ämnen