”Epstein var besatt av prinsessan Madeleine”

Pekas ut i ny bok: Förföljde prinsessan i New York

Publicerad:
Uppdaterad:

Prinsessan Madeleine

Den utpekade sexförbrytaren Jeffrey Epstein träffade prinsessan Madeleine på en välgörenhetstillställning.

Enligt en ny bok förföljde han därefter henne.

– Han var besatt, säger författaren Ian Halperin.

Affärsmannen Jeffrey Epstein greps när han landade med sitt privatjet, med öknamnet ”Lolita Express”, på flygplatsen Teterboro utanför New York i juli förra året.

Epstein har anklagats för flera fall av trafficking och sexuellt utnyttjande av minderåriga flickor. En del av flickorna var så unga som 13 år. Både FBI och lokala rättsväsendet i Florida har gjort grundliga utredningar.

I sin nya bok ”Controversy: Sex, Lies and Dirty Money By The World’s Most Powerful Elite” skriver den kanadensiske journalisten och författaren Ian Halperin om Epsteins möte med prinsessan Madeleine.

– Jag har fått höra att Epstein träffade henne och hennes mamma på en välgörenhetstillställning och han blev besatt av henne. När Madeleine bodde i New York sa han att prinsessan Madeleine var världens sexigaste kunglighet, säger Ian Halperin till Svensk Dam.

Jeffrey Epstein.
Jeffrey Epstein.

Men författaren hävdar dessutom att Epstein inte nöjde sig med mötet.

– Jag har flera detaljer kring att Epstein ville ha henne när hon bodde i New York, han fick till och med sina anställda att förfölja henne i smyg och sa till människor omkring honom att han skulle ”få henne”, säger han till tidningen.

– Han hade till och med flera foton som togs på henne av hans folk, som arbetade ”undercover”. Han älskade hennes fötter. Han hade dussintals bilder på hennes fötter.

Enligt Ian Halperin pratade Epstein ofta om prinsessan Madeleine, men några belägg för att han träffat henne fler gånger finns inte.

Hovet vill, enligt Svensk Dam, inte kommentera uppgifterna i boken.

Foto: PONTUS HÖÖK
Prinsessan Madeleine i New York, december 2010.

I sin bok skriver Halperin också om att prins Andrew var ”besatt av rödhåriga kvinnor och låg med åtminstone ett dussin vackra kvinnor som skaffats fram till honom av hans pedofilvän Jeffrey Epstein”.

Enligt boken har Halperin talat med åtminstone ett dussin av prinsens forna älskarinnor, deras kommentarer om detta ska finnas i boken, skriver brittiska Daily Mail.

Prins Andrew är bara en i raden av kända personer som tillhört kretsen runt Epstein. Förre presidenten Bill Clinton. Woody Allen, Kevin Spacey, Alec Baldwin, Ralph Fiennes och Henry Kissinger har också setts ihop med Epstein.

Jeffrey Epstein hängde sig i sin fängelsecell på nedre Manhattan i New York den 10 augusti förra året.

Han var då anklagad för att ha ofredat och sexuellt utnyttjat minderåriga och för att ha ägnat sig åt trafficking.

Virginia Giuffre är en av dem som berättat hur Jeffrey Epstein utnyttjat henne som minderårig sexslav. Enligt uppgift fördes hon till London där Epstein ska ha tvingat henne till sex med prins Andrew. Prinsen förnekar uppgifterna.


Fler kungliga bilder och nyheter hittar du på Instagramkontot Kungligt med Jenny

PODD Trumps attack på Meghan i Vita huset

Donald Trump dissar Meghan på en presskonferens i Vita huset efter parets senaste kampanj. Rättegången mot brittiska tidningar verkar aldrig få ett slut och Meghan gör något oväntat drastiskt. Vi pratar även om drottning Silvia som debuterar i en podcast och får en fråga hon vägrar svara på. Dessutom får norska kungahuset återigen kritik för hur de hanterar corona.
Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM KUNGLIGT