• Bank & Frändén - Football Radical

    Simon Bank och Johanna Frändén är två av Sveriges mest uppskattade och prisade sportjournalister. Varje vecka ringer de till varandra för att prata om livet, vilket i deras fall innebär fotboll, kultur och kärleken till allt som är franskt.

  • Erotiska Berättelser

    I nya säsongen av "Erotiska Berättelser" följer vi 27-åriga Ellinor under en intensiv och lustfylld sommar. Efter att hennes sambo bedragit henne bestämmer hon sig för att lämna småstaden hon växt upp i och flytta till Stockholm. Det blir inte bara en nystart i livet - utan även ett sexuellt uppvaknande där Ellinor utforskar nya sidor av sig själv. Erotiska berättelser produceras av Munck Studios för Aftonbladet och PodMe.

Senaste avsnitt

  • I det här avsnittet blir det snack om säsongens första ”blockbuster”, där Vancouver Canucks skickade iväg sin lagkapten Bo Horvat till New York Islanders. Vilket lag vann den bytesaffären? Dessutom snack om bland annat Boston, Vegas och St. Louis – och den kontroversielle NHL-ikonen Bobby Hulls bortgång. I slutet av avsnittet föreslår Bjurman/Ekeliw sitt nya All Star-format! Vi ber om ursäkt för den halvrisiga ljudkvaliteten på grund av svajigt hotellnät i Tampa.
  • Höjd beredskap om koraner och påverkansoperationer Av och med Patrik Oksanen, Amanda Wollstad, Johan Wiktorin och Anders Lindberg
  • I en omtalad kunglig dokumentär visas en gammal intervju med kungen där han berättar om sina traumatiska upplevelser efter att ha förlorat sin pappa. Vi pratar om kungens mamma och hennes kopplingar till nazismen. Och så tar vi upp prins Harrys svindyra gåva till sin brorson. Vi trodde alla att rättsprocessen mot prins Andrew var över, men nu verkar det som om allt kan börja om på nytt. Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson. Kontakt: kungligt@aftonbladet.se.
  • Att skönhetsingrepp blir allt vanligare är kanske ingenting nytt, men nu så börjar ett nytt problem att växa fram inom den svenska film och tv-branschen – att skådespelare ratas från roller för att de har gjort skönhetsingrepp. Anledningen kan dels vara att utseendet inte passar, men det kan också handla om att ansiktsmimiken påverkats av ingrepp eftersom att botox paralyserar muskler. Hur vanligt är det att skönhetsingrepp blir ett problem när en skådespelare ska väljas? Vad är det som faktiskt händer med ansiktet när botox, ett nervgift, sprutas in? Går det att ångra botox om det visar sig få oönskade konsekvenser? Gäster: Anna Rostedt Punga, professor och överläkare i klinisk neurofysiologi. Pauline Hansson, rollsättare. Programledare: Vilma Ljunggren Kontakt: podcast@aftonbladet.se
  • Säsongen går in i ett avgörande skede. Hur kommer det gå för klassiska Modo? Vilka spelare kan klubben tänkas förstärka med innan transferdeadline 15 februari? Sportbladet har granskat de hockeyallsvenska serieledarna i ett 60 minuter långt, exklusivt tv-program. Tomas Ros och Hans Abrahamsson Modo Hockey – och sportchefen Henrik Gradin gästar och grillas med spetsiga frågor. Programledare är Ida Ynner Lagerqvist.

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET