• Trumpageddon

  En podcast från Aftonbladet om Donald Trump, Joe Biden och det amerikanska presidentvalet. Med Jenny Ågren och Nivette Dawod.

 • Stormens utveckling

  En samtidskommenterande podcast med Ola Söderholm. Återkommande gäster är Liv Strömquist och Jonatan Unge.

  acast

Senaste avsnitt

 • #73 - It's a big storm in the city

  Bank & Frändén - Football Radical
  I vilket radikalerna filosoferar kring teknologins framfart inom sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Simon frågar sig om idrottare blir dummare av teknik, om en Fifa-hybrid-fotboll väntar i framtiden och om Kina kommer hacka till sig ett VM-guld. Johanna inser (till slut) att hon är en boomer och omfamnar sin ålder genom att tjuvlyssna till domares headset-kallprat om vädret.
 • Nu är det här: premiäravsnittet av "En runda till"! En ny podcast med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim om svensk politik. Den här veckan pratar vi om Annie Lööfs tio år, varför Centern är Sveriges mest grandiosa parti – och varför det verkar vara så svårt för politiker att be om ursäkt.
 • Ett av Kinas största fastighetsbolag har skulder upp över öronen. Bolaget Evergrande verkar i en bransch med hög risk och nu har det gått helt åt skogen. I måndags hamnade hela världens börser i gungning på grund av fastighetsbolagets existentiella kris. Hur har Evergrande hamnat i den här situationen och vad kan det leda till? Hur ska Kinas ledare Xi Jinping agera, kommer företaget att räddas? Är det rätt att få vibbar från finanskrisens början med Lehman Brothers-kollapsen? Det pratar vi om i dagens Aftonbladet Daily. Gäst: Ekonomijournalisten Joakim Rönning på Nyhetsbyrån Direkt. Programledare: Amanda Hemberg Lind.
 • Tid har gått och kändisarna har gått på fler galor. Men när Nicki Minaj inte kom till MET-galan utan istället twittrade att hon skulle göra mer research innan hon vaccinerade sig exploderade internet. I en annan del av Hollywood fortsätter spekulationer om vem som är gravid, kan det vara Adele, eller är det kanske Katy Perry? Slutligen har internet visat upp sin styrka: The Activist är cancelled och vi har alla citaten från när jury till produktion pudlar.
 • Ett ödesval väntar i Tyskland när förbundskansler Angela Merkel lämnar makten. Opinionsmätningarna pekar åt medvind för Socialdemokraterna - men vem kommer de att bilda koalition med? I Aftonbladet Utrikes pratar vi om allt det här med vår reporter Benjamin Ekroth, som bott och jobbat i Berlin i flera år. Programledare är Jenny Ågren, utrikeskommentator är Nivette Dawod.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschefer: Karin Schmidt, Lotta Folcker
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET