• En runda till

  En podd om politik från Aftonbladet. Din följeslagare mot riksdagsvalet 2022. Med Soraya Hashim, My Rohwedder och Lena Mellin.

 • Bank & Frändén - Football Radical

  Simon Bank och Johanna Frändén är två av Sveriges mest uppskattade och prisade sportjournalister. Varje vecka ringer de till varandra för att prata om livet, vilket i deras fall innebär fotboll, kultur och kärleken till allt som är franskt.

  acast

Senaste avsnitt

 • 305. En sammanfattning av Napolis transfersommar

  Sillypodden
  Samtidigt som allsvenskan är på väg mot sin deadline så rullar den internationella cirkusen vidare. United har ställt in siktet på Alvaro Morata medan Chelsea (och kanske framförallt Thomas Tuchel) insisterar på Pierre-Emerick Aubameyang. Vi kikar närmare på spanjorerna som ryktas till Arsenal och City samt "sammanfattar" Napolis transferförfaranden.
 • Runt 80.000 turister är strandade på ön Hainan, även känd som ”Kinas Hawaii”. Skälet stavas coronautbrott. Sedan nedstängningen av Wuhan i pandemins begynnelse har Kina nämligen hållit fast vid sin så kallade nollcovid-strategi, som går ut på att förhindra all smittspridning av covid-19. En strategi som bland annat lett till massiva lockdowns, avlivade husdjur och att bebisar separerats från sina föräldrar. På vilket sätt har strategin lyckats och misslyckats? Hur länge kan den tänkas fortgå? Vad händer med de strandade turisterna? Gäst: Jojje Olsson, redaktör för Kinamedia Programledare: Ronja de Boer Kontakt: podcast@aftonbladet.se
 • 137. BEST OF PAPARAZZI

  Paparazzi
  Vi har nåtts av semestern och därför blir veckans avsnitt en kavalkad i gamla skrattsalvor och educational material. Se det lite som en guide till vad vi haft för oss och hur vi är som podd kanske? Hilaria Baldwin, Armie Hammer, Kardashians, Max sexliv, toxic homosexual culture, powerkvinnor, Michelles ursäktsbrev till Bianca och mycket mycket mer. Vi lyckas dock ha ett HELT best of utan Grimes och Elon Musk - kanske nästa sommar!
 • Om SR:s senaste skandal, attacken på Krim och lite inför valet. Av och med Amanda Wollstad, Johan Wiktorin och Anders Lindberg.
 • Vem ska styra Sverige? Vem vill bilda lag med vem? Vilka frågor kommer att dominera valrörelsen? Och vilka partier får vara kvar i riksdagen? Det är bara en ynka månad kvar till valet och frågorna hopar sig. Vad kan vi egentligen vänta oss fram till den 11 september? Det pratar vi om i Aftonbladet Daily. Gäst: Lena Mellin, inrikespolitisk kommentator på Aftonbladet. Programledare: Olivia Svenson. Kontakt: podcast@aftonbladet.se

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Frida Westergård, Rebecka Rakell
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ,ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET