• Femme plus

  En podd med fullt fokus på damfotbollen och allt som hör där till. Med Anna Rydén och gäster.

 • Aftonbladet Krim

  En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reportrar: Anders Johansson och Katarina Norrgrann. Producent: Marcus Ulvsand.

 • Hockeymorgon

  I Hockeymorgon får du ta del av det senaste och hetaste i hockey-Sverige. Sportbladets profiler som Marcus Leifby, Tomas Ros, Hans Abrahamsson, Simon Norberg, Jonathan Knekta och Mattias Karlsson med flera kommer finnas med i studion. Programledare: Christoffer Kviborg och Johanna Lagus.

Senaste avsnitt

 • Sportbladet Allsvenskan med Fråga Disco gästas av Halmstad BK:s mittback Joseph Baffoe, som berättar hur det känns att spela det vissa kallar tråkig fotboll. Samuel Leach Holm är tillbaka i Djurgården och ger sin syn på vilka kliv klubben tagit sedan han var här senast och hur det känns inför ett Stockholmsderby. Med Oskar Kiisk och Daniel Kristoffersson.
 • Vad vilja de unga Socialdemokraterna? Lisa Nåbo, ordförande SSU och Elfva Barrio, ordförande S-studenter gästar podden för att prata om Socialdemokratin och vänsterns framtid. Vad vill dagens unga ha av politiken? Hur ser man på regeringen, och hur väl sköter sig det egna partiet i opposition? Medverkande: Lisa Nåbo, Elfva Barrio, Niklas Altermark & Daniel Suhonen.
 • Det verkar som om den gamla tidens dokusåpor är på väg tillbaka. Den senaste tiden har vi läst rubriker om sexistiska kommentarer från deltagare i både Bachelorette och Robinson. För tre år sen stoppades resterande säsong av Paradise Hotel efter att en manlig deltagare anklagades för att ha begått sexuella övergrepp på två kvinnliga deltagare. Men nu spelas en ny säsong in i Mexiko. Under våren så har realitysåporna diskuterats flitigt i både sociala medier och i vanlig media. Är den sexistiska realitysåpan på väg tillbaka? Varför är det så svårt att tillfredsställa dokusåpa-publiken och vilket ansvar har tv-kanalerna för det som de sänder ut? Gäst: Karolina Fjellborg, tv-kritiker på Aftonbladet. Programledare och producent: Jenny Ågren. Klipp från: TV4. Kontakt: podcast@aftonbladet.se.
 • Vi är mitt i slutspelets absoluta slutskede där Skellefteå eller Rögle kommer stå som svenska mästare i slutet av den här säsongen. Parallellt i Hockeyallsvenskan pågår klassikermötet mellan Djurgården och Brynäs som slåss om en plats i Sveriges högstaliga. Förutom guldhjälmar och fest, vad ligger i potten i respektive liga? Varför är Dennis Everbergs ansikte på korv i Skellefteå? och var ligger spänningen egentligen, SHL eller Allsvenskan? Programledare: Maja Andersson Gäst: Tomas Ros
 • Konstpodden ”I själva verket” är tillbaka. Ulrika Stahre och Donia Saleh befinner sig i denna nypremiär på plats i Venedig, för biennalen. I sällskap med Aftonbladet Kulturs Sinziana Ravini och Fredrik Svensk tar de sig an temat ”Foreigners everywhere”. Vad betyder det egentligen? En och annan nationell paviljong lyfts fram. Men vad menade Parisa Liljestrand i sitt tal? Och går det ens att diskutera en jätteutställning som Venedigbiennalen efter två dagar på plats.

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Jobba på Aftonbladet: Klicka här

OM AFTONBLADET