Aftonbladet Daily är Aftonbladets dagliga nyhetspodd. Varje dag fördjupar vi oss i ett aktuellt ämne, sammanfattar vad som hänt och ger en lite större bild. Nytt avsnitt måndag till fredag. Av Marcus Ulvsand, Olivia Svenson & Jenny Ågren.

Lyssna
 • Spets & Slut

  Det hetaste inför V75, varje vecka, med Sportbladets travexperter Erik Pettersson och Mario Lipovac. Hur blir V75-loppen körda? Vilken är bästa spiken? Vem är bästa miljondraget? Här får man som trav- och spelälskare allt på bara 15 minuter.

  acast
 • Schlagerkoll

  Din totala guide till Melodifestivalen med analyser, nyheter och intervjuer av glittriga supertrion Tobbe Ek, Jenny Ågren och Markus Larsson.

Senaste avsnitt

 • Football Radical möter Viktor Cleasson

  Sportbladets EM-podd
  Simon Bank och Johanna Frändén tog sig en pratstund med landslagets Viktor Claesson om smeknamn, Annie Lööf, missade straffar i Västergötland och mycket mer.
 • Semifinalrysarna når snart sitt klimax och Per Bjurman och Jonathan Ekeliw tippar vilka lag som till slut tar sig till final. Dessutom blir det snack om två storstjärnor som omgärdas av trejdrykten, Jack Eichel och Oliver Ekman Larsson.
 • Grupperna A, B och C är nu färdigspelade och vi börjar skymta ett mönster i det (nästan) obegripliga systemet. Vi pratar om italiensk dominans, holländsk målglädje och sprudlande danska tårar. Med JOhanna Frändén, Makoto Asahara och Patrik Syk.
 • En helt ny podd från Aftonbladet Podcast med Mauri Hermundsson. I det första avsnittet gästas han av livvakten Magnus Cederblad.
 • Det har skapats historia i riksdagen. Som experterna förutspådde har Stefan Löfvens regering fallit i en misstroendeomröstning. Aldrig förr har ett misstroendevotum gett frukt så att statsministern fälls. Moderaterna, Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet röstade för ett misstroende och det avgjorde saken. Men vad händer nu? Extraval? Kaffe och kakor hos talmannen (igen)? Vilka vinner och vilka förlorar på att dra igång valrörelse knappt ett år innan den ordinarie? Gäst: Lena Mellin, Aftonbladets inrikespolitiska kommentator. Programledare: Amanda Hemberg Lind.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschefer: Karin Schmidt, Lotta Folcker
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET