• Schlagerkoll

  Din totala guide till Melodifestivalen med analyser, nyheter och intervjuer av glittriga supertrion Tobbe Ek, Jenny Ågren och Markus Larsson.

 • Aftonbladet Krim

  En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

  iTunes
 • Aftonbladet Utrikes

  Aftonbladets utrikespodd. Om det som händer utanför Sveriges gränser. Med Aftonbladets Jenny Ågren och Nivette Dawod.

Senaste avsnitt

 • Avsnitt 358 – All Star-duellen: ”Team North America” mot ”Team World”

  NHL-podden med Bjurman och Ekeliw
  I det 358.e avsnittet av NHL-podden blir det bland annat snack om Montreals oväntade general manager-val, stjärnagenten Kent Hughes. Dessutom diskuteras Victor Hedman, John Klingberg (igen), Timo Meier, Philadelphia, Rangers, Edmonton, med mera, med mera. I slutet av episoden tar Bjurman och Ekeliw ut årets all star-lag på nostalgiskt vis, genom ”Team North America” mot ”Team World” som på 90-talet. Vilket lag tycker du ser slagkraftigast ut, Bjurmans eller Ekeliws?
 • Smittotalen skenar och antal covidpositiva har nått rekordnivåer. Samtidigt får många sin tredje vaccindos och många smittade verkar få milda symptom. När är det läge att sluta se covid som samhällsfarlig och vad krävs för det? När är pandemin över? De frågorna ställer vi till epidemiolog Emma Frans i det här avsnittet av Aftonbladet Daily. Hör även varför hon anser att masstestning och smittspårning kan ha spelat ut sin roll. Gäst: Emma Frans, epidemiolog vid Karolinska institutet. Programledare: Amanda Hemberg Lind. Kontakt: podcast@aftonbladet.se
 • Åsiktskorridoren av och med Ulrica Schenström, Ingvar Persson och Anders Lindberg
 • Virginia Roberts Giuffre anklagar prins Andrew för våldtäkt. I en tv-intervju berättar hon om sina svåra upplevelser hos Jeffrey Epstein och hur hon tvingades ha sex med prinsen. Vi pratar även om britternas raseri mot prinsen och vad han har förlorat i svallvågorna efter senaste tidens avslöjanden. Vi analysera även Harry och Meghans senaste utspel, nu vill prinsen stämma staten och kräver livvaktsskydd i London. Och så tar vi upp drottning Letizias smarta klädkupp som kan vara ett sätta att bli sams med svärmor igen. Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
 • "A revolution is unfolding" för att citera Meghan Fox och Machine Gun Kelly's förlovningsbildtext, eller är det Jason Momoa och Lisa Bonet's skilsmässa vi citerar? Skillnaden är allt annat än markant. Max har bränt ut sig av dramat mellan Britney Spears och Jamie Lynn - är podcasten "Call Her Daddy" verkligen rätt kanal för att tala ut om sina barndomstrauman? Vi ställer som vanligt de stora frågorna. Michelle har samtidigt bränt ut sig av situationen mellan Kanye West och Julia Fox. Kommer Kanye få ett fängelsestraff på 6 månader eller vad är det egentligen som pågår? Mary J. Blige har (kanske) en ny, ung NBA/NFL/NHS/NHL-spelande pojkvän och Tom Cruise är kanske bi-sexuell? Vem vet? Absolut inte vi! Men vi pratar på ändå!

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Elin Wieslander, Mia Carron och Emma Widebäck
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET