• Hockeymorgon

    I Hockeymorgon får du ta del av det senaste och hetaste i hockey-Sverige. Sportbladets profiler som Marcus Leifby, Tomas Ros, Hans Abrahamsson, Simon Norberg, Jonathan Knekta och Mattias Karlsson med flera kommer finnas med i studion. Programledare: Christoffer Kviborg och Johanna Lagus.

  • Sportbladet Daily

    De hetaste snackisarna från sportens värld. Nytt avsnitt varje vardag om ett aktuellt ämne. Med Maja Andersson, Demir Lilja och Erika Nielsen.

Senaste avsnitt

  • Manchester United verkar vinna dragkampen om Lilles 18-åriga supertalang Leny Yoro. Är han värd den rejäla summan som United budat? Och borde Real Madrid (och Liverpool) gjort något annorlunda? Samtidigt på annan ort vill Barça värva dubbla spanska EM-hjältar och Atlético ett gäng anfallsess. Marseille värvar Mason Greenwood (med allt vad det innebär) och Juventus utnyttjar Inters scoutingverksamhet. Med: Makoto Asahara, Jacob Planell och Oscar Jakobsson.
  • När räddningstjänsten släcker en bilbrand i ett industriområde i Malmö, gör de en makaber upptäckt: två döda män. Kropparna är så svårt brännskadade att de inte går att identifiera, men enligt uppgifter till Aftonbladet finns det tecken på att männen ska ha mördats innan bilen började brinna. Utredningen leder snart till två brittiska affärsmän som anmälts saknade i Sverige av sina familjer. En av männen uppges ha fångats på bild när han hyr bilen som kropparna senare hittas i. Och nu har även en tredje person fångat utredarnas intresse. Tillsamman med Interpol samlar nu polisen ihop alla möjliga ledtrådar för att försöka lösa mysteriet. Vad är det egentligen som har hänt, vilka är de brittiska affärsmännen och vad gjorde de i Sverige? Gäst: Christoffer Nilsson. Reporter på Aftonbladet. Producent och programledare: Olivia Bengtsson. Klipp: Sveriges Radio, TV4 Nyheterna.
  • Inställda flyg, personalbrist och milslånga köer. Ja, så har det sett ut på flygplatser runt om i Europa de senaste somrarna. Nu har flera flygbolag varnat för kaos igen för den som ska ut och resa framöver. Hur stor är risken för det? Hur ska man tänka som resenär? Och vad krävs för att kaoset inte ska upprepa sig varje sommar? Gäst: Hans Jørgen Elnæs, flyganalytiker. Programledare och producent: Julia Fredriksson. Klipp i avsnittet: NBC, SVT, Aftonbladet. Kontakt: podcast@aftonbladet.se
  • Sverige spelade 0-0 mot England och missade chansen att ta sig direkt till EM i Schweiz. Det är dagen efter den frustrerande insatsen och vi diskuterar vad var det som hände mot England och hur vägen till EM ser ut nu. För dit ska väl Sverige ta sig. Eller? Medverkande: Anna Rydén och Saga Fredriksson
  • Ja, här är det som titeln avslöjar; svenska förare i Formel 1 som avsnittet handlar om. Vi åker lite tidsmaskin och går igenom ALLA (eller ja, det finns en del 2 också som kommer senare) svenska förare som någonsin kört F1, minst ett Grand Prix. Det blir pinonjären Joakim Bonnier som var först ut av alla svenskar. Det blir (lite) Ronnie Peterson), Gunnar Nilsson och lite annat. Lite snack om att Oliver Bearman är klar för HAAS, att Estaban Ocon är (så gott som i alla fall enligt den ena i denna pod-duo) klar för HAAS. Sen blickar vi SÅKLART framåt mot helgens race också.

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Jobba på Aftonbladet: Klicka här

OM AFTONBLADET