Alberts älskarinna talar ut i fransk tidning

Nicole Coste attackerar furstinnan Charlene

Furst Alberts före detta älskarinna Nicole Coste går till attack mot furstinnan Charlene i en fransk tidning.

Nu kontrar fursten med en egen intervju.

– Detta är opassande. Jag blev rasande, säger Albert II.

Det har stormat en hel del i Monaco den senaste tiden.

Furstinnan Charlene är nyss hemkommen från Sydafrika efter att ha tvingats vara ifrån sina barn i över ett halvår. En svår bihåleinflammation och flera operationer ledde till att läkare förbjöd henne från att flyga.

Samtidigt har furst Alberts före detta älskarinna talat ut i franska magasinet Paris Match.

Nicole Coste, 49, var flygvärdinnan på Air France när hon träffade Albert, de hade varit ett par i fem år när sonen Alexandre föddes 2003. Furst Albert erkände faderskapet 2005, en tid innan han blev Monacos furste.

Nicole Coste jobbade som flygvärdinnan när hon träffade furst Albert. De fick en gemensam son 2003, två år senare erkände Albert faderskapet för Alexandre.
Nicole Coste jobbade som flygvärdinnan när hon träffade furst Albert. De fick en gemensam son 2003, två år senare erkände Albert faderskapet för Alexandre.

Behandlade honom illa

Alexandre Grimaldi fyllde nyligen 18 år och i intervjun avslöjade Nicole Coste något häpnadsväckande.

Hon berättar att Alexandre har ett eget rum i palatset i Monaco och att relationen mellan Alexandre och hans pappa furst Albert varit bra i alla år.

Men när furstinnan Charlene kom in i bilden förändrades allt.

– Hon utnyttjade att hans far var frånvarande och ändrade min sons rum och placerade honom i flygeln där de anställda bor. Som Alexandres mamma kan jag inte finna ord för att beskriva dessa handlingar.

Furst Albert och furstinnan Charlene.
Furst Albert och furstinnan Charlene.

Blev rasande

Enligt Nicole Coste var Charlene avundsjuk på Alexandre och började att ändra på saker och ting som drabbade Alexandre negativt.

Furst Albert blev arg när han fick reda på att Nicole Coste attackerat Charlene. Han kontrade med vassa uttalanden i konkurrenten Point de Vue.

– Det enda hon berättade för mig var att något skulle publiceras. Men jag trodde att det bara handlade om en födelsedagsbild på Alexandre. Detta är opassande. Jag blev rasande när jag upptäckte det.


Fler kungliga bilder och nyheter hittar du på Instagramkontot Kungligt med Jenny

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN