Regissören Kevin Smith tvingad akut till sjukhus

”Om jag inte hade ställt in i kväll för att åka till sjukhuset hade jag dött”

Av: Patrik Jäverbo

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

Regissören och filmskaparen Kevin Smith har tvingats akut till sjukhus efter en hjärtattack. Det var mellan två föreställningar under söndagen som stjärnan drabbades av den livshotande attacken.

”Om jag inte hade ställt in i kväll för att åka till sjukhuset hade jag dött, men för tillfället håller jag mig fortfarande ovan jord”, skriver han.

Regissören, skådespelaren och mångsysslaren Kevin Smith, bland annat känd för filmer som ”Clerks” och ”Dogma” har tvingats akut till sjukhus efter en allvarlig hjärtattack.

Det var mellan två stand-up-framträdanden som stjärnan insåg att något var fel och han skyndades till sjukhus, väl där visade det sig att hans vänstra artär var totalt blockerad.

”Om jag inte hade ställt in i kväll för att åka till sjukhuset hade jag dött, men för tillfället håller jag mig fortfarande ovan jord”, skriver han på Twitter.

Stjärnorna skickar sina tankar till regissören

Flera skådespelare och Hollywoodstjärnor har skickat sina lyckönskningar och tankar till stjärnan, bland annat skådespelaren Chris Pratt.

”Kevin, vi känner inte varandra särskilt väl men jag har älskat dig sedan Clerks och nu ber jag röven av mig för dig då jag tror på den helande kraften i en bön, så snälla be med mig nu alla”, skriver han.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN