Jessica Simpson lät dottern färga håret – sociala medier rasar

Stöttas av artisten Pink

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Jessica Simpson har fått kritik för att ha låtit dottern Maxwell färga håret.

Det har fått artisten Pink att se rött – och färga sin dotters hår blått.

”Jag tänkte dela med mig av vad vi gjorde häromdagen”, skriver Pink på Instagram.

Tidigare i veckan la sångaren Jessica Simpson, 39, upp en bild på dottern Maxwell, 7, på Instagram.

På bilden syns dottern med lilafärgat hår, inspirerad av Disney channel-serien ”Descendants” och karaktären Mal. ”Ser bra ut”, skrev ”Descendants” på sin officiella Instagram.

1 av 2 | Foto: AP
Jessica Simpson.

Men många har också riktat hård kritik mot Jessica Simpson och tycker att Maxwell är alldeles för ung för att få färga håret.

”Så sorgligt att se ett barn i den åldern färga sitt hår. Hon var så mycket sötare med sina naturliga, gyllene lockar. Hon borde få fortsätta att vara ett barn”, skriver en person.

”Varför förstöra hennes hår i så ung ålder?” skriver en annan.

Stöttas av Pink

Jessica Simspon får nu stöttning från artisten Pink, 39. Artisten, som själv fått hård kritik för flera av sina inlägg på sociala medier, la under fredagen upp ett inlägg på instagram där hon tydligt visar vilken sida hon står på.

”Jag hörde att folk var upprörda på Jessica Simpson för att hon lät sin sjuåriga dotter färga håret. Så jag tänkte dela med mig av vad vi gjorde häromdagen”, skriver Pink och visar en bild när hon färgar sin dotter Willow Sage, 8, hår blått.

I april fick Pink hård kritik för att ha lagt upp en semesterbild på sin tvååriga son utan blöja. Det gick så långt att hon tog bort bilden.

”Jag tog bort den för att ni är så jävla äckliga. Och nu stänger jag av mina kommentarer och skakar mitt huvud åt sociala medier och er tangentbordskrigare. Och den negativitet som ni bidrar med till andra människors liv. Det är något allvarligt fel på många av er”, skrev hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE