”Dejta, laga mat, träna och meditera”

Molly Hammars bästa pepptips i coronakrisen

Av: Natalie Demirian

Publicerad:

▪▪ Världen håller andan och tummarna i karantän och med säkerhetsavstånd.

▪▪ Då rycker kändisarna ut med sina bästa tips för att hålla ett leende på läpparna och näsan över ytan.

▪▪ I dag: Molly Hammar, 24, artist, Stockholm.

Vad gör du nu för tiden?

– Jag har lyxen att fortfarande kunna ge ut musik, och släpper nu en ny singel. Det har jag jobbat jättemycket med. Men framför allt har jag verkligen tagit den här tiden till att ge mig själv maximalt med kärlek, som nu när jag är på gymmet. Och göra saker som jag mår bra av. Jag skapar också mycket, jag gör mycket ny musik.

Vad gör dig glad just nu?

– Det är helt klart musik, det tror jag är något som alla stärks av. Men också att ge mig själv kärlek, träna och ta vara på tiden och älska sig själv lite mer. Det gör mig glad. Och dejta har jag också gjort, det är kul!

Molly Hammar.
Foto: CAROLINA BYRMO
Molly Hammar.

Vad ser du fram emot?

– Jag ser fram emot att släppa min låt och jag tycker att det är viktigt att vi artister fortsätter att ge folk något att lyssna på så att man kan heala varandra. Och jag ser fram emot när allt det här är över, det känns viktigare än någonsin att försöka hålla sig positiv nu.

Vad är dina bästa tips i den här speciella tiden?

– Att dejta, att laga mat, att träna och att meditera. Att ge sig själv så mycket kärlek man bara kan. Och att facetimea sina kompisar, så att man kan vara ensamma tillsammans.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN