Efter kärlekstatueringen – ”Paow” och ”Lance” gör slut

“Vårat förhållande är ett skämt”

Av: Stina Dahlgren

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: magsan
Paulina ”Paow” Danielsson.

För tredje gången på ett halvår har nu kändisparet gjort slut.

Paulina “Paow” Danielsson berättar på sin blogg om uppbrottet från Lancelot “Lance” Hedman Graaf.

“Vårat förhållande är ett skämt”, skriver hon.

Paulina “Paow” Danielsson, 24, och Lancelot “Lance” Hedman Graaf, 17 har varit tillsammans i drygt ett halvår. De har redan hunnit göra slut flera gånger, men förra veckan tatuerade “Paow” in en kärlekstatuering med Lance namn under sitt bröst. Nu har de gjort slut en tredje gång.

“Vårat förhållande är ett skämt” skriver “Paow” på sin blogg.

Bråkade konstant

Hon beskriver det stormiga förhållandet och berättar att de konstant bråkade om småsaker.

“Det blev mitt heltids jobb att försöka göra honom nöjd, att han väldigt lätt blir sur på småsaker för att han legat och googlat saker om mitt tidigare liv” skriver hon.

Hon berättar att det var han som valde att lämna henne den här gången.

“Det tråkiga med oss är att vi fortfarande älskar varandra så jävla mycket, och jag vet att vi båda vill vara med varandra. Men jag vet att det aldrig kommer att gå. Vi funkar inte, våra personligheter funkar inte ihop. Jag har för första gången fått veta hur det känns att ha ont i hjärtat”

Ångrar inte tatueringen

Hon ångrar inte tatueringen med hans namn, men ångrar däremot sitt agerande och erkänner att hon ibland sagt dumma saker. Läsarna spekulerar nu i om paret kommer att bli tillsammans en fjärde gång, men “Paow” tror inte på en återförening.

”Den här gången kommer det inte att bli vi igen. Det vet vi båda. Kanske i framtiden. Men inte en på ett jäkla tag iallafall”, skriver hon på bloggen.

Publicerad:

LÄS VIDARE