Fjärde säsongen av ”Bron” blir den sista

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

... Och Kim Bodnia kan komma tillbaka

1 av 3 | Foto: GUSTAV MÅRTENSSON
Hans Rosenfeldt.

SVT:s succéserie ”Bron” får troligtvis en fjärde säsong – men det blir den sista, säger seriens skapare Hans Rosenfeldt till The Guardian.

Han öppnar också upp för Kim Bodnias återkomst.

– Det finns ingenting som säger att han inte kan komma tillbaka, säger han till tidningen.

Det är fortfarande inte helt klart om det blir en till säsong av den hyllade tv-serien ”Bron”, men seriens skapare Hans Rosenfeldt säger att det är högst troligt.

Någon femte säsong blir det dock inte.

– Jag tror att det blir en fjärde säsong, men det kommer bli den sista, säger han till The Guardian.

Förra säsongen slutade med att karaktärerna Saga Norén och Henrik Sabroe började söka efter Henriks försvunna döttrar. Men den fjärde säsongen kommer inte börja där tittarna förväntar sig, säger Hans Rosenfeldt till tidningen.

– Vi har en storyline. De börjar på en annorlunda plats, en väldigt annorlunda plats, säger han.

”Han är inte död”

Hans Rosenfeldt säger att det inte är omöjligt att Kim Bodnia kommer tillbaka i den fjärde säsongen i sin roll som Martin Rohde.

– Det finns ingenting som säger att han inte kan komma tillbaka om historien kräver det, om vi tror att vi kan få ut något bra av det. Vi har bevisat att serien går bra utan honom. Han är inte död – han är fortfarande i fängelse – men det kan inte vara för nostalgin, det måste vara för att vi tror att det gynnar serien, säger han till The Guardian.

Tidigare i år sa Kim Bodnia att han kunde tänka sig att återförenas med ”Bron”.

– Tja, allt är möjligt. Om de kommer till mig och berättar om manuset och om vi kan få det att fungera så är allt möjligt, sa han i en intervju i februari med en israelisk tv-kanal.

Följ Tv-koll på Facebook för allt det senaste om tv!

Publicerad:

LÄS VIDARE