Amber Heard

Amber Heard om äktenskapet med Johnny Depp: ”Livrädd för monstret”

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Äktenskapet mellan Amber Heard och Johnny Depp varade bara i 15 månader.

I en skilsmässoansökan anklagade Heard maken för att ha misshandlat henne både psykiskt och fysiskt.

Nu har det kommit fram nya detaljer från polisanmälan där Heard kallar Depp för ”monstret”.

Skilsmässan mellan Amber Heard, 32, och Johnny Depp, 55, har varit allt annat än lugn. Nu har det kommit fram nya uppgifter i den polisanmälan som Amber Heard skickade in i samband med skilsmässoansökan.

Amber Heard ska i ett förhör ha berättat om hur hon och Johnny Depp använt ordet ”monster” för att beskriva hans våldsamma ”personlighet”.

– Johnny och jag refererade till hans andra personlighet, den del av honom som är närvarande när han slår mig, för ”monstret” och vi har kallat den för monstret i flera år, säger hon i förhöret enligt Hollywood reporter.

Nekar till anklagelserna

Under 2016 vräkte skådespelarna ut grova anklagelser mot varandra. Heard utmålades som en tung kokainist medan Depp rapporterades ha försökt kväva sin fru med en kudde.

Johnny Depp har i en tidigare intervju med Rolling Stone berättat om hur anklagelserna lett till att han tog till alkoholen samtidigt som han började skriva på sina memoarer.

– Jag hällde i mig en vodka varje morgon och började skriva tills tårarna fyllde mina ögon och jag inte kunde se sidorna längre. Jag försökte förstå vad jag har gjort för att förtjäna det här. Jag har försökt vara snäll mot alla, hjälpa alla, vara sann mot alla. Sanningen är det viktigaste för mig. Och ändå hände allt det här, sa han till tidningen då.

Skilsmässan slutade i en uppgörelse där Johnny Depp fick betala 7 miljoner dollar, motsvarande drygt 60 miljoner kronor.

Johnny Depp har hela tiden nekat till anklagelserna om misshandel.

ANNONS EXTERN LÄNK

20% på nästan allt för alla club Lyko medlemmar! Gå med i klubben & handla här

Lyko SE

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Amber Heard

LÄS VIDARE

Demi Moore om krisen: ”Mitt liv spårade ur”

ÄMNEN I ARTIKELN

Amber Heard

Johnny Depp