Bondens tårar efter dödsolyckan: ”Ett enda mörker”

Nu är Linn redo att hitta kärleken igen: ”Jag vill ha familj, barn och få gifta mig”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

För åtta år sedan dog hennes drömkille.

Nu är hästbonden Linn redo att söka kärleken på nytt.

– Sist när jag var riktigt kär skedde det en olycka och han klarade sig inte. Livet vändes upp och ned, säger hon i ”Bonde söker fru”.

Snart drar årets säsong av ”Bonde söker fru” igång. Linn Regild, 27, är en av bönderna som söker kärleken i TV4. Hon bor på Färingsö utanför Stockholm.

– Jag är en riktig lantis. Jag är ganska händig och klarar det mesta. Ibland lagar jag sönder saker, men oftast blir det bra. Jag klarar mig själv och klarar mig uppenbarligen utan en man, men jag vill väldigt gärna ha en, säger hon i ”Bonde söker fru”.

Linn Regild, 27, är en av de nya bönderna som söker kärleken i TV4.
Foto: TV4
Linn Regild, 27, är en av de nya bönderna som söker kärleken i TV4.

”Livet sattes på paus”

Hon längtar väldigt mycket efter att få träffa någon. Linn har inte dejtat på länge efter en tragisk olycka för åtta år sedan.

– Jag var jättekär. Jag träffade en drömkille för åtta år sedan. Sen omkom han i en olycka. Det var en trafikolycka, en mc-olycka. Livet vändes upp och ned. Det tog väldigt lång tid att komma igenom det. Det blir jobbigt när man tar upp det, säger hon i programmet samtidigt som tårarna börjar rinna.

– Efter allting var det ett enda mörker. Livet sattes på paus.

Foto: TV4
Linn Regilds stora kärlek omkom i en trafikolycka.

”Jag vill hitta någon som kan ta mig med storm”

På gården är det mest hästar som gäller, men även hunden Albin bor med Linn i den röda stugan med vita knutar.

– Jag har inte haft ett förhållande på väldigt länge. Jag saknar närheten, att vakna bredvid någon, att äta middag tillsammans med någon. Allt som jag gör ensam nu skulle jag gärna vilja ha någon att dela med, säger hon.

För henne är den trygga bubblan hästarna, vännerna och familjen.

– Jag vill ha familj, barn och få gifta mig. Jag vill hitta någon som kan ta mig med storm. Han ska vara lite tokig på ett positivt sätt. Någon som kan få mig ur min bubbla och kan ta med mig på skojiga saker, säger Linn.

Aftonbladet har sökt Linn Regild.

Publicerad: