Let’s dance

Anis Don Deminas revansch: ”En lättnad att vi inte vann”

Visste att de inte skulle ta hem segern

Av: 

Stina Dahlgren

NÖJE

Efter att ha legat i botten flera gånger under säsongen hamnade Anis Don Demina och Katja Luján Engelholm till sist tvåa i ”Let’s dance”.

För dansparet blev andraplatsen en rejäl revansch.

– Vi förtjänar verkligen att komma tvåa, säger Youtubern.

Efter en jämn kamp mellan Filip Lamprecht, 24, och Anis Don Demina, 25, blev det till slut Lamprecht som tog hem segern i ”Let’s dance” 2021. Anis Don Demina och hans danspartner Katja Luján Engelholm, 29, var dock nöjda med en andraplats.

– Det är nästan en lättnad att vi inte vann. Vi har gjort allt och är så nöjda med det vi gjorde ikväll och Filip och Linn förtjänar verkligen att vinna. Jag unnar dem vinsten så sjukt mycket och han är en så fin människa. Jag vill ge honom guld och gröna skogar, säger Anis Don Demina efter finalen.

Anis Don Demina gratuleras till andraplatsen.

Glada för sin andraplats i ”Let’s dance”

För honom och Katja Luján Engelholm var det självklart att Filip och hans dansare Linn Hegdal, 25, skulle ta hem segern.

– Vi kände ju att de presterade bra och det var så självklart att de skulle vinna, säger Anis Don Demina.

Anledningen till att de är så glada över sin andraplacering är att de fått kämpa så hårt för att ens komma dit. Att bara vara i final var en vinst för dem.

– Som vi har stångats den här säsongen. Under resans gång har vi legat på botten och hamnat i duell så många gånger. För oss blev det som en vinst att bara komma till final för det trodde vi aldrig. Men fan vad vi förtjänar det här. Vi förtjänar verkligen att komma tvåa och Filip och Linn förtjänar att vinna.

Anis och Katja i finaldansen.

Fortsätter att ses – utan dans

Under resans gång har Anis Don Demina och Katja Luján Engelholm kommit varandra nära. I programmet fick man se hur han berättade för tittarna att Katja kommit honom lika nära som många av hans allra närmsta vänner. De kommer därför fortsätta ses även efter ”Let’s dance”, men på lite andra premisser än de är vana vid.

– Att dansa är inte det första vi kommer göra direkt, säger Anis Don Demina och skrattar.

Han får medhåll av Katja som tycker att det är dags för dem att lämna danslokalerna nu.

– Nu kommer vi kunna hänga och fika och äta utan att dansa. Tänk, vi kommer kunna umgås utan att ta ett enda danssteg, säger Katja Luján Engelholm.

”Let’s dance” sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa sommarens trender hos Gina Tricot - handla här.

Gina Tricot

Finalparen.
Publisert:

LÄS VIDARE

Peg Parnevik och Filip Lamprecht: Vi går i terapi

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance

Anis Don Demina

TV4