Sharon Osbourne

Sharon Osbourne i blåsväder – tv-showen på is

Tv-profilen i rasismskandal

Av: 

Moa Malmqvist

NÖJE

Sharon Osbourne anklagas för rasism och homofobi mot tidigare kollegor. Nu anlitar tv-profilen säkerhetsvakter efter rasismskandalen i ”The talk”.

– Dra åt helvete! säger hon som svar på anklagelserna.

Sharon Osbourne försvarade Piers Morgans kritik mot Meghan Markle.
Sharon Osbourne försvarade Piers Morgans kritik mot Meghan Markle.

Den stormiga familjen Osbourne är återigen i blåsvädret. Denna gång är det Sharon Osbourne, 68, som står för rubrikerna. Hon anklagas för flera rasistiska och homofoba uttalanden mot kollegor i CBS-showen ”The talk”.

Det hela började förra veckan där Sharon Osbourne i ett avsnitt försvarade Piers Morgans kritik mot Meghan Markle.

Sheryl Underwood, en av programledarna i ”The talk” gick emot henne i programmet och menade att hon, genom att stötta Morgan, ”försvarar rasistiska uttalanden”. Sharon Osbourne bad senare om ursäkt i ett Twitterinlägg.

Tidigare kollegor berättar

Kort efter röran i ”The talk” publicerade journalisten Yashar Ali en artikel där före detta arbetskollegor till Osbourne berättar om rasistiska och homofobiska påhopp.

I artikeln säger flera källor, bland annat tv-profilen Leah Remini, att Osbourne kallat den före detta programledaren Julie Chen för ”wonton” på grund av hennes kinesiska ursprung. I en intervju med Daily Mail dagen efter svarade Osbourne på anklagelserna.

"Alla har en åsikt eller en historia som wonton-historian. Liksom, fuck din jävla wonton-historia. Dra åt helvete”, säger hon.

”The talk” har sedan i tisdags hållit produktionen på is, och istället sänt gamla avsnitt, skriver CNN. Enligt en källa till Page six förväntar sig Osbourne att förlora jobbet, vilket CBS inte kommenterat.

Familjen, inklusive hundarna, har efter anklagelserna mottagit dödshot på sociala medier. Osbournes hus i Los Angeles har bevakats av anlitade säkerhetsvakter till följd av uppståndelsen, skriver TMZ.

Sheryl Underwood, from left, Sara Gilbert, Sharon Osbourne, Aisha Tyler är programledarna i ”The Talk”

ANNONS

Rea upp till 50 % hos Cervera! Passa på att klicka hem dina favoriter här!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Ozzy Osbourne försökte strypa sin fru

ÄMNEN I ARTIKELN

Sharon Osbourne

Leah Remini