Idol 2017

Bröt ihop efter programmet – fick föras bakom scen

Noah Gerstenfeld: ”Jag är i chock”

Av: 

Louise Åström

NÖJE

Idoldeltagaren Noah Gerstenfeld grät under ”Idol” för att han var så orolig över att åka ut.

Efter sändningen blev det för mycket för honom och han fick ledas av scenen.

– Jag är i chock så jag kände att jag behövde lite tid, säger han.

Det blev en tuff kväll för Noah Gerstenfeld under fredagens ”Idol”. Han framförde Justin Biebers ”2 U” och fick hård kritik av juryn. Alexander Kronlund liknade honom med en vilsen fågel och Nikki Amini tyckte han gjort det svårt för sig själv och sa att hon hellre hade sett honom framföra en akustisk version av hitlåten.

Innan resultatet av tittarrösterna avslöjats blev det för mycket för Noah. Han grät bakom scenen och stöttades av produktionen.

– Jag kände att det var kört. För det första vill jag inte lämna det här underbara gänget och för det andra vill jag fortsätta göra det här. Jag älskar det här. Det är så jävla roligt, säger han och fortsätter:

– Alla i produktionen och alla deltagare är så omtänksamma och underbara. De visade jättemycket kärlek och stöd och det betyder jättemycket.

Fick hjälpas av scenen

Noah fick stanna kvar i tävlingen. Istället blev det Kevin Olsson som tvingades lämna programmet. Precis efter att beskedet avslöjats och kamerorna slocknat var Noah dock tvungen att kliva av scenen. Han grät och fick ledas ut av produktionen innan han kunde komma tillbaka för intervjuer.

– Jag gick till sidan för jag är så chockad. Det var dels att Kevin fick lämna men också kvällen i sig. Jag var helt säker på att jag skulle åka ut. Jag är i chock så jag kände att jag behövde lite tid.

Hur är det att ta emot hård kritik?

– Det var inte det som var det jobbiga. Jag kan ta kritik och jag gillar det egentligen för man lär sig av det. Det jobbiga var att jag var arg på mig själv för att jag inte levererat så som jag ville.

Vad var det som gick fel?

– Jag kom in fel i låten och det har jag inte gjort en enda gång på repen vi haft. Sedan var jag inte nöjd med numret i sin helhet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Kontaktades av Anders Bagge – direkt efter programmet

ÄMNEN I ARTIKELN

Idol 2017

Noah Gerstenfeld

Idol

Kevin Olsson