Emma Watson

Emma Watsons vädjan: tappade betydelsefulla ägodelen

Av: 

NÖJE

På Facebook ber Harry Potter- stjärnan Emma Watson sina fans om hjälp.

Hon har tappat bort ett smycke av stort sentimentalt värde.

– Den min högst värderade och meningsfulla ägodel, skriver hon i inlägget.

I ett facebookinlägg vädjar Harry Potter-stjärnan Emma Watson nu till sina fans om hjälp. Skådespelerskan har nämligen tappat bort tre av sina favoritringar.

– Om dessa vore vilka ringar som helst skulle jag kunna acceptera detta, men en av dem var en gåva från min mamma. Hon köpte den dagen efter att jag föddes och bar den i 18 år utan att ta av sig den. På min 18-årsdag gav hon den till mig. Jag bär den varje dag, den är min högst värderade och meningsfulla ägodel, skriver Emma i inlägget.

Utlovar belöning

Det var efter ett besök på Mandarin Oriental Spa i London som aktrisen upptäckte att hon råkat glömma ringarna i skåpet där hon låst in sina saker under en behandling. Hon kontaktade då spat, men vid det laget var skåpet tomt. I inlägget utlovar hon en belöning till den som kan erbjuda information om var hon kan återfinna ringen.

– Om någon befann sig på Mandarin Oriental Spa på söndag efter klockan 3 och såg ringarna, av misstag fick med sig dem eller vet var de kan återfinnas- jag kan inte uttrycka hur mycket det skulle betyda för mig om de returnerades- inget kommer ifrågasättas. förklarar hon.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vita tänder i sommar? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter

Dentway

Emma Watson
Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Emma Watson

ÄMNEN I ARTIKELN

Emma Watson

Harry Potter